Keresés
Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben | 7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: [javascript protected email address]

Hírek

Labdarúgó utánpótlás eredmények - 42. hét

Hét győzelem és három vereség a héten. Kiemelkedő egyéni teljesítmények: Molnár Ármin (U13) hat (!), Tóth Martin (U17) és Kedves Dominik (U14) három gólt szerzett.

SZEKSZÁRDI UFC - PVSK U19 0-2 (0-2)

2023.10.19. 16:30

MLSZ regionális U19 alap bajnokság, Délnyugati csoport, 7. forduló.

Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont

PVSK U19: Körösztös Áron Vince - Budavári Bendegúz, Mayer Dávid, Rogács Levente, Bölcskei Denisz, Thurzó Benjamin, Tomek Milán, Cseresnyés Ferenc (1), Juhász Gyula, Majdik Márk, Pesti Albert, Weimert Ádám, Bátor Dávid, Csík László, Bocz Miklós, Strecker Barnabás, Ivánovics Péter Iván (1), Németh Máté

Andreidesz József: Az első félidőben nagyszerű játékot produkáltunk és kétgólos vezetésre tettünk szert. A másodikban taktikus, okos és fegyelmezett teljesítményünkkel sikerült megőrizni a megszerzett előnyt. Egy nagyon jó erőkből álló, hazai pályán még veretlen csapatot győztünk le. Gratulálok a srácoknak!

PVSK U17 - SOROKSÁR SC 6-4 (4-1)

2023.10.22. 13:00

MLSZ Regionális U17-es bajnokság, Kiemelt, Nyugati csoport 7. forduló.

PVSK Sportcentrum, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U17: Nagy Benedek (Bökönyi László Péter) - Farkas Marcell Milán, Fejes Olivér, Fodor Levente, Foór András, Krausz Martin Bendegúz, Münster Martin, Rózsavölgyi Gergő, Szakály Marcell, Tóth Martin (3), Pintér Balázs, Óbert Olivér (1), Hawkins George Zed, Huber Milán (1), Dráb Péter (1)

Klock György: Ami azt illeti a három pont itt maradt és most ez a legfontosabb. Jól kezdtük a mérkőzést, egy szerencsés góllal megszereztük a vezetést, amelyre a Soroksár is egy szerencsés, vagy inkább mondhatnám részünkről potya góllal válaszolt. Kellet a csapatomnak kb. húsz perc, mire magunkra találtunk. Ekkor rendre felülkerekedtünk, párharcokat nyertünk és szép támadásokból lőttük a gólokat. Azt mondhatnám, hogy szebb első félidőt el sem tudtam volna képzelni, mert ekkor már 6:1-re vezettünk. Gondoltam, hogy a szünetben változtatok és friss embereket küldök be. Azt viszont nem reméltem, hogy minket így összezavar a változtatás. Hibák tömkelegét követük el és ellenfelünk ezeket rendre ki is használta, lőtt három gólt. A mérkőzés vége felé egy kiállítás során tíz főre fogyatkoztunk. Ezzel még inkább megnehezítettük a dolgunkat és várhattuk a hármas sípszót. Gratulálok a srácoknak, de egy kicsit jobban oda kell figyelnünk!

PVSK U16 - KIRÁLY SE 1-2 (1-2)

2023.10.21. 14:00

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugati bajnokság 7. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U16: Móritz Márk - Fülöp Ármin, Hawkins George Zed, Juhász Tamás Péter, Kondor Csanád Pál, Lóth Noel, Orlovics Olivér, Puskás Dominik, Vastagh Berton, Vígh Péter Benedek, Nimmerfroh Balázs, Benkő Zalán, Ruppert-Czigler Márton, Wittenberger Kornél (1), Zentai Ármin Mór

Mink Olivér: Az első fél órában nem tudtuk felvenni a jól játszó ellenfelünk ritmusát, - ami talán betudható a heti nehézségeknek - és még a gyakorolt játékhelyzetekben is sok rossz döntés született. Az első félidő vége kiegyenlített, míg a második nagy mezőnyfölényt hozott, igaz ezzel együtt is csak két nagy helyzetünk volt, amiből egyszer az ellenfél kapusa hatalmas bravúrral védett. Sajnálom, hogy így alakult, viszont örülök pár egyéni jó teljesítménynek. Szeretném külön kiemelni az U15 korosztályú Wittenberger Kornélt, aki az egész mérkőzésen sokat dolgozott és a gólja mellett nagyszerű teljesítményt nyújtott és külön köszönet a srácoknak, mert többen is úgy vállalták a játékot, hogy nem tudtak edzeni a héten.

SZENTLŐRINC SE - PVSK U15 0-2 (0-0)

2023.10.22. 10:00

MLSZ regionális U15 alap bajnokság, Délnyugati csoport 8. forduló.

Szentlőrinc SE Sporttelep

PVSK U15: Lalljee-Solymár Rahul - Andrási Dániel, Berecz Hunor, Csiszár Csanád, Gelencsér Dániel, Ittzés Bese Bendegúz (1), Juhász Levente, Kerekes Noel, Novák Zsombor, Pfaff-Dukai Előd, Pintér Bálint, Ruppert-Czigler Márton (1), Zentai Ármin Mór, Späth Péter, Wittenberger Kornél, Gulyás Zsombor

Stiefel László: A mérkőzés folyamán végig mezőnyfölényben játszottunk. Taktikailag fegyelmezettek voltunk, két kivételtől eltekintve, amikor ellenfelünk kontrából veszélyeztetett. A támadóharmadban sajnos a mai mérkőzésen nagyon tompán játszottunk, így az első félidőben több lehetőségből nem jutottunk el ziccerig. A második félidőben remek egyéni villanások után rúgtunk 2 gólt, illetve távoli lövésekkel, és ziccerekkel is veszélyeztettük ellenfelünk kapuját, de a hazai hálóőr jól végezte a dolgát. Ma voltak kiemelkedő, jó, és gyengébb teljesítmények, de csapatként jól szerepeltünk. Gratulálok a játékosaimnak!

PVSK LABDARÚGÓ KFT U15/B - NAGYATÁDI FC 1-7 (1-3)

2023.10.18. 15:00

MLSZ regionális U15 alap bajnokság, Délnyugati csoport, 8. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U15B: Andrasek Szabolcs, Bakos Roland (1), Balogh Atilla, Csik Zsombor, Csomor Szabolcs, Dákai Botond, Deverdics Milán, Gáti Dominik Milán, Gyenis Péter, Horváth Máté, Lengyel Dorián Mihály, Macsányi Martin, Szabó Máté, Szin Noel Gábor, Grosch Dominik, Lukács Nimród

Puller Patrik: Először is gratulálok a Nagyatád csapatának! Tudtuk jól, hogy fontos mérkőzés lesz a mai. Ez egy igazi alsóházi rangadónak nevezhető bajnoki mérkőzés volt, hiszen a tét nekünk az volt, hogy ha nyerünk, akkor megelőzzük a Nagyatád csapatát és megszerezzük az első pontjainkat a bajnokságban. A mérkőzés alatt érezhető volt, hogy a két csapat egy szinten van szinte, de sajnos nem a mi napunk volt ez sem és hát hiába próbálkoztunk küzdöttünk, ahogy kell, nem jöttek össze a dolgok és ismét kikaptunk. Az tény, hogy nem annyira, mint az előző bajnokikon, de véleményem szerint ez a meccs volt az a meccs, ahol tudtunk volna pontokat szerezni. Sajnos a gólok nagy részét a mi saját hibáinkból szerezték. Sajnos az eredményen nem látszik, de szemmel látható a fejlődésük a szezon eleje óta! Nekem elsősorban mindig is ez volt a legfontosabb, hogy fejlődjenek egyénileg és csapatként is.

NAGYATÁDI FC - PVSK U14 0-5 (0-3)

2023.10.22. 11:00

MLSZ Regionális U14-es bajnokság, Délnyugati csoport, 8. forduló.

Nagyatádi Mudin Imre Sportcentrum

PVSK U14: Ambrus András, Lukács István (2), Madarász Árpád, Gróf Dániel, Kiss Máté, Kovács Gergely, Legeza Gergő, Simon Kornél, Simon Kristóf, Jenovai-Háda Dominik, Kopjár Mátyás, Schrempf Attila, Keszler Bence, Rejtő Robin, Váradi Bence Barnabás , Lengyel Ábris, Kedves Dominik (3)

Pintér Csaba: Már a mérkőzés elejétől kezdve támadólag léptünk fel és sorra alakítottuk ki a helyzeteket. A helyzetkihasználással akadtak problémák, de végig magabiztosan játszottunk és megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Az ilyen mérkőzésen kicsit élesebbnek kell lenni és a támadásokat pontosabban befejezni, ezzel is önbizalmat szerezve.

LUA BAJA - PVSK U13 2-1 (0-0)

2023.10.18. 16:00

MLSZ regionális U13 alap, Délnyugati csoport. 2. forduló.

Bajai Petőfi-szigeti Sporttelep

PVSK U13: Keszler Bence - (Csonka Dávid Lajos) - Tímár Levente Tibor, Rejtő Robin, Ádám Márton, Csonka Máté, Hodossi Zétény, Jakobi Gellért, Kovács Noel Hunor, Lőrincz Ádám János, Molnár Ármin, Páva Gergő, Szigeti Bulcsú, Csámpár Aurél, Bagoly Tamás (1), Kovács Áron, Tátrai Gorán

Bánhegyi Zsolt: Két, a bajnokságra nagy esélyes csapat játszott egymás ellen Baján. Az első félidőben a hazai csapat nagyon agresszíven és jól játszva két gólt szerszett. Sajnos mi is hozzájárultunk, mert két egyéni hibából, - rosszul szabadítottunk fel - találtak a kapunkba. A második félidőre mindenképp meg kellett tenni, hogy kicsit átszervezzem a csapatot. Az akarattal, győzni akarással nem volt probléma, de sajnos a játékkal igen. Az átszervezés sikerült, mert nagyot változott a játék képe, sokkal több lehetőségünk adódott és már igazán csapatként sikerült játszani. Befejező zónában viszont rossz döntéseket hoztunk, ezért nem sikerült egy gólnál többet szerezni. Az utolsó tíz percben, két 100%-os helyzetet is kihagytunk. Összeségében viszont egy igazi rangadót játszottunk, nagyon jó, változatos, játékkal, párharcokkal, mindkét oldalon jó egyéni megoldásokkal! Gratulálok a srácoknak, mert az alázat, győzni akarás az nagyon dicsérhető volt, a második félidőben már a játékkal sem volt probléma!

PVSK U13 - BALATONLELLE SE 17-1 (0-0)

2023.10.21. 10:00

MLSZ regionális U13 alap bajnokság, Délnyugati csoport 8. forduló

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U13: Csonka Dávid Lajos (Keszler Bence) - Tímár Levente Tibor (1), Petrov Szamuil, Rejtő Robin (2), Hodossi Zétény, Jakobi Gellért (2), Kovács Noel Hunor (2), Lőrincz Ádám János, Molnár Ármin (6), Páva Gergő (2), Szigeti Bulcsú (1), Csámpár Aurél (1), Kovács Áron

Bánhegyi Zsolt: Könnyed, helyenként sziporkázó játékkal arattunk ma nagyarányú győzelmet. Külön dicséretet érdemel Molnár Ármin, a sok lőtt góljáért! Gratulálok a csapatnak!

LUA BAJA - PVSK U12 1-3 (0-0)

2023.10.18. 16:00

MLSZ regionális U12 alap Délnyugati csoport, 2. forduló.

Bajai Petőfi-szigeti Sporttelep

PVSK U12: Fodor- Marosujvári Péter, Dlusztus Péter, Hegedűs Balázs, Ivánovics Dávid József, Juhász László, Keresztes Leonárd (1), Palásti-Kovács Imre, Simon Vince, Szamosi Benedek Szabolcs (1), Szokol András Márk, Szőlősi Áron, Füredi Pál Antal (1), Kázmér Kristóf

Bózsa Barnabás: Ma megmutattuk, hogyan kell küzdeni, hogyan kell egy jó csapat ellen jól játszani. Köszönjük a házigazda LUA Baja csapatának a mai játékot, mert az ilyen találkozók segítik az utánpótlás fejlődését! Gratulálok a fiúknak, hogy 1:0-as hátrány után fejben felnőttek a feladathoz és tudták kezelni a szituációt, sőt! Megfordítottuk a mérkőzést és győztesen jöttünk le a pályáról! Mindenki hozzátette a jelenlegi tudását, így formálódtunk csapattá a mérkőzés végére! Szép volt fiúk, szép volt Vasút!

PVSK U12 - BALATONLELLE SE 4-0 (0-0)

2023.10.21. 10:00

MLSZ regionális U12 alap bajnokság, Délnyugati csoport, 8. forduló

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U12: Palásti-Kovács Imre (Kapitány Bence Lévi) - Kolarics Bercel (1), Fodor- Marosujvári Péter, Dlusztus Péter, Hegedűs Balázs (1), Ivánovics Dávid József, Juhász László, Keresztes Leonárd (1), Nyáry Áron Szamosi Benedek Szabolcs, Szokol András Márk, Füredi Pál Antal (1), Szebényi András, Szűcs Vince, Orsós Milán István, Pálfai Zalán

Bózsa Barnabás: Küzdöttünk az ellenféllel, az időjárással, a pályával, de nem a játékkal! Sokat birtokoltuk a labdát, sok helyzetet teremtettünk, de a befejezésekkor többször pici homokszem csúszott a gépezetbe, ennek ellenére szép győzelmet arattunk. Védekezésünk nagyon rendben volt, szinte védés nélkül hozták le kapusaim a mérkőzést, ami a csapatvédekezést dicséri! Hat nap alatt lejátszottunk három mérkőzést, mai lábakon kicsit ez érződött, de le a kalappal a fiúk előtt, mindegyiken jó játékkal gyűjtöttük be az ezért járó sikereket! Csak így tovább fiúk!

Események

2024. május

    • h
    • k
    • sze
    • cs
    • p
    • szo
    • v
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
    • 1
    • 2

Nagyobb méret Következő hónap