Keresés
Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben | 7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: [javascript protected email address]

Hírek

Labdarúgó utánpótlás eredmények - 14. hét

Jól jöttünk ki a meccsdömpingből: hét győzelem mellett mindössze három vereség. A PVSK U16 győzelme nagy bravúr, sérülésektől és betegségektől sújtva, tizenegyen kiállva győzték le a nagyon jó erőkből álló Barca Academy-t.

PVSK U19 - LUA BAJA 1-5 (1-0)

2024.04.07. 10:00

MLSZ regionális U19-es alap bajnokság, Délnyugati csoport, Felsőház, 5. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U19: Winkler Attila - Rogács Levente, Bölcskei Denisz, Tomek Milán, Cseresnyés Ferenc (1), Juhász Gyula, Vígh Bendegúz Balázs, Majdik Márk, Pesti Albert, Gyurás Máté László, Weimert Ádám, Zsidai Donát Márton, Bocz Miklós, Strecker Barnabás, Ivánovics Péter Iván, Németh Máté, Szunyog Attila László.

Andreidesz József: Az első félidőben azt játszottuk, amit az ilyen helyzetben lévő csapatnak kell! Fegyelmezettek voltunk, mindenki jól teljesített. A második félidőben korán gólt kaptunk, majd egy egyéni hibánk után még egyet. Az ellenfél csapatának nyolcan kellett volna befejezni a mérkőzést, erre csak egy sárga lapot kaptak! És még ráadásul két les gólt is rúgtak! Még így is elmaradtunk a Baján történtektől, hiszen ott méteres leseket engedtek el a mi kárunkra! Ha még lenne három Ivánovicsunk és három Cseresnyésünk és a Budavári, Róth, Mitrovik, Szendelbacher, Varga, Berze ott játszana, ahol kellene nekik, akkor hol lennénk? Még lehet nézni a Főnix Fehérvár mostani U19-es csapatát, akit tavaly hazai pályán legyőztünk, idegenben pedig döntetlen lett az eredmény, hol vannak? Sajnos a magyar ember olyan, hogy mindig tönkre teszi azt, ami jól működik!

PVSK U17 - BUDAI FC 0-1 (0-1)

2024.04.06. 12:00

MLSZ Regionális U17-es kiemelt bajnokság, Nyugati csoport 19. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U17: Nagy Benedek - Bökönyi László Péter, Dráb Péter , Fejes Olivér, Fodor Levente, Foór András, Krausz Martin Bendegúz, Reményi Péter, Rózsavölgyi Gergő, Sándor Gergő, Szakály Marcell, Tóth Martin, Pintér Balázs, Óbert Olivér, Bátor Dávid.

Klock György: Igyekeztünk begyűjteni a három pontot a nálunk előkelőbb pozícióban lévő Budai FC ellen. Végig mi irányítottuk a mérkőzést és játszottunk mezőnyfölényben. Mégis az ellenfél vitte el a három pontot. Egy nagyon peches gólt kaptunk, és végig mentünk az eredmény után. Nagyon sajnálom, ezen a mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget.

PVSK U16 - BARCA ACADEMY 1-0 (0-0)

2024.04.06. 14:00

MLSZ regionális U16-os kiemelt bajnokság, Nyugati csoport, 19. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U16: Móritz Márk - Fülöp Ármin, Hawkins George Zed (1), Juhász Tamás Péter, Kondor Csanád Pál, Lóth Noel, Orlovics Olivér, Vastagh Berton, Sifter Mihály, Wittenberger Kornél, Gelencsér Dániel.

Kiss-Tóth Domink: Nem nekünk kedveztek a feltételek, több hiányzóm is volt a héten, betegség, eltiltást és sérülés is hátráltatta a csapatot. Ezen kívül az U15-ös csapatba vissza kellett adnom az onnan feljátszó 2 játékost is, mert fontos mérkőzést játszottak! Szokták mondani, hogy mindig az a 11 játékos a legerősebb, aki a pályán van, csak esetünkben gondolkodnom sem kellett a kezdőn, mert éppen csak tizenegy játékosom volt. A srácoknak azt mondtam az öltözőben, hogy nekünk addig van esélyünk, amíg 0-0 a mérkőzés, nincs vesztenivalónk. Így, azt kértem tőlük tegyék bele szívüket, lelküket és mutassák meg mit tudnak. Így is tettek, mindent beleadtak, fegyelmezetten védekeztek, hol öt védő volt, hol hatan álltak az utolsó láncban. Nem szép játékot játszottunk, de most nem is az volt a célunk, az ellenfél nem tudott fogást találni rajtunk. 71. percben a beletett munkát le is arattuk, hisz Lóth Noel indításából George megszerezte a vezetést számunkra, ami így a végeredményt is jelentette. Srácoknak nem is kellett több, még egy lapáttal rátettek. Továbbá egy 100%-os büntetőt nem ítélt meg a játékvezető (az alatt a címszó alatt, hogy egész meccsen húztuk az időt), ami vissza is ütött volna, ha a kapusom Móricz Márk nem mutat be két bravúrt a 87. percben. A végeredmény maradt az 1-0, jogosan megérdemelték a fiúk az alapján, ami munkát beletettek. Egytől-egyig büszke vagyok rájuk, mindenki hozta a tőle elvárható maximumot, aminek nagyon örülök! Négyen viszont az extrát is bele tudták tenni, gondolok George-ra, Noelre, Márkra és Orlovics Olivérre! Köszönöm a csapatnak ezt a mérkőzést, gratulálok nekik még egyszer!

HR-RENT KOZÁRMISLENY - PVSK U15 1-2 (0-1)

2024.04.06. 12:30

MLSZ regionális U15-ös alap bajnokság, Délnyugati csoport, Felsőház, 2. forduló.

Kozármislenyi Stadion, Kozármisleny.

PVSK U15: Keszler Bence (Lalljee-Solymár Rahul) - Berecz Hunor, Csiszár Csanád, Ittzés Bese Bendegúz, Juhász Levente, Novák Zsombor, Pfaff-Dukai Előd, Pintér Bálint, Ruppert-Czigler Márton, Benkő Zalán (1), Späth Péter, Mecseki Bálint (1), Kiss Máté.

Stiefel László: Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az első félidőben jobb helyzetkihasználás esetén lezárhattuk volna a mérkőzést. A második félidei játékunk nagyon nem tetszett. A küzdelem dominált. A középpályás védekezésünk nagyon nem volt rendben. A legnagyobb probléma, hogy pár játékosom mérkőzésen nyújtott teljesítménye jóval elmarad az edzésen mutatott teljesítménytől. A mérkőzés okozta stressz kezelése egyelőre nagy problémát okoz. Bízom benne, ez az idő előrehaladtával javulni fog, amihez ilyen kiélezett meccsekre van szükség, és a felsőházban ez várható.

PVSK-LABDARÚGÓ KFT U15/B - NAGYATÁDI FC 1-4 (1-2)

2024.04.06. 10:00

MLSZ regionális U15-ös alap bajnokság, Délnyugati csoport, Alsóház, 2. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U15B: Gadár Roland - Andrasek Szabolcs, Bakos Roland, Balogh Atilla (1), Csik Zsombor, Deverdics Milán, Németh Gergő, Szin Noel Gábor, Lukács Nimród, Bayer Bence, Szalai Dávid.

Puller Patrik: Tudtuk jól egy olyan meccs lesz, ahol bárki nyerhet hiszen azonos szinten van ez a két csapat! Kicsit "morcos" vagyok, ugyanis a mutatott játék alapján bőven megérdemeltünk volna egy döntetlent, sőt meccs több periódusában bennünk volt a mérkőzés megnyerése és eldöntése! Sajnálom a srácokat, mert nagyot küzdöttek 11 fővel végig (sokszor 10 emberrel is ugyanis egyik játékosom beteg volt és köhögött, aminek köszönhetően le kellett hoznom többször és visszaengedni), de le a kalappal előttük! Látszik a fejlődés, hiszen egyre kevesebb gólt kapunk és lövünk is gólokat! Fel a fejjel és megyünk tovább! Hajrá Vasút!

PEAC - PVSK U14 1-2 (1-1)

2024.04.06. 16:00

MLSZ regionális U14-es alap bajnokság, Délnyugati csoport, felsőház, 2. forduló.

PMFC Stadion, Pécs.

PVSK U14: Madarász Árpád - Ambrus András, Lukács István (1), Gróf Dániel, Kovács Gergely, Legeza Gergő, Simon Kornél, Simon Kristóf, Jenovai-Háda Dominik, Kopjár Mátyás, Keszler Bence, Rejtő Robin, Váradi Bence Barnabás , Lengyel Ábris (1), Csonka Máté, Molnár Ármin

Pintér Csaba: Nehéz mérkőzés volt, amire előzetesen számítottam is. Kicsit bizonytalanok voltunk védekezésben és a támadásoknál sem voltunk elég határozottak. Javulnunk kell labdabirtoklásban, kicsit koncentráltabban és pontosabban kell játszanunk. Gyorsabban kell dönteni a pályán és a sokszor gyakorolt elemeket a mérkőzésen is többször meg kell valósítani. Gratulálok a győzelemhez! Készülünk a következő kihívásokra.

Tabella

MLSZ regionális U14-es alap bajnokság, Délnyugati csoport, felsőház

PVSK U13 - MOHÁCSI TE 9-1 (0-0)

2024.04.04. 10:00

MLSZ regionális U13-as alap bajnokság, Délnyugati csoport, 16. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs, Verseny utca 11-13.

PVSK U13: Csonka Dávid Lajos - Petrov Szamuil, Rejtő Robin, Ádám Márton (1), Csonka Máté, Hodossi Zétény, Lőrincz Ádám János, Molnár Ármin (3), Páva Gergő (1), Schlitt Olivér István, Szigeti Bulcsú (3), Csámpár Aurél (1), Bogádi Bálint László

Bánhegyi Zsolt: Sajnos ezen a mérkőzésen nem játszottunk jól, rossz felfogásban a mérkőzés nagy részében. Sokkal többet kell annak érdekében tenni, hogy egyénileg a fejlődés töretlen maradjon. Labdabirtoklásra, labdatartásra épülő játékunkat kell továbbra is előtérbe helyezni, ez most kevés volt ezen a mérkőzésen. Győzelemhez gratulálok, de a játékunk az nagyon kevés volt.

PVSK U12 - MOHÁCSI TE 9-0 (0-0)

2024.04.04. 10:00

MLSZ regionális U12-es alap bajnokság, Délnyugati csoport, 16. forduló.

PVSK Sportközpont, Pécs Verseny utca 11-13.

PVSK U12: Palásti-Kovács Imre - Dlusztus Péter (1), Hegedűs Balázs (4), Ivánovics Dávid József (1), Juhász László, Keresztes Leonárd, Keresztes Richárd (1), Simon Vince, Szamosi Benedek Szabolcs, Szokol András Márk, Szőlősi Áron, Füredi Pál Antal, Kázmér Kristóf, Szebényi András (1), Tátrai Gorán (1).

Bózsa Barnabás: Mai mérkőzésen is, már lehet mondani, hogy a szokásos forgatókönyv zajlott, csapatmunkával tökéletes védekezést mutattunk be, már ami a végeredményt illeti (0 kapott gól) - azért volt benne hiba, de a mai napon ez bőven elég volt! Középpályán és a támadó harmadban is szép dolgokat csináltunk, ezért is dicséret jár a csapatnak, 9 gólt rúgva nyertük meg a mérkőzést Mohács csapata ellen! Nagy fölény a labdabirtoklásban, mindkét oldalon vezettünk ügyes támadásokat, ismét több játékos szerzett gólt és mindenkinek tudtam bőven játéklehetőséget biztosítani, így azt hiszem elértük a mai nap célját! Gratulálok a srácoknak, szép volt Vasút!

SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE - PVSK U13 0-1 (0-0)

2024.04.06. 10:00

MLSZ regionális U13-as alap bajnokság, Délnyugati csoport, 15. forduló.

Siófoki Utánpótlás Sporttelep, Siófok.

PVSK U13: Csonka Dávid Lajos - Petrov Szamuil, Ádám Márton, Hodossi Zétény, Kovács Noel Hunor, Lőrincz Ádám János, Páva Gergő, Schlitt Olivér István, Szigeti Bulcsú (1), Csámpár Aurél, Tátrai Gorán, Bogádi Bálint László.

Bánhegyi Zsolt: Nagyon jó iramú változatos mérkőzést játszottunk a Siófok csapatával. Az egész mérkőzésen végig jó felfogásban, helyenként jó játékkal, de inkább hatalmas küzdő akarással játszottunk. Gratulálok a srácoknak, mert bebizonyítottak azt, hogy csapatként is jó úton járunk. Küzdő és győzelmi akarásban jelesre vizsgáztak a srácok!

SIÓFOKI BÁNYÁSZ SE - PVSK U12 0-4 (0-0)

2024.04.06. 10:00

MLSZ regionális U12-es alap bajnokság, Délnyugati csoport, 15. forduló.

Siófoki Utánpótlás Sporttelep, Siófok.

PVSK U12: Dlusztus Péter, Hegedűs Balázs (2), Ivánovics Dávid József, Juhász László, Keresztes Leonárd, Keresztes Richárd, Palásti-Kovács Imre, Simon Vince, Szamosi Benedek Szabolcs, Szokol András Márk, Szőlősi Áron, Füredi Pál Antal (2), Kázmér Kristóf, Szebényi András, Orsós Milán István

Bózsa Barnabás: Tökéletes füves pályán, hibátlan játékot bemutatva hoztuk a Siófok elleni rangadót! Már az első percben egy gyönyörű támadással megmutattuk, hogy a rivális ellen is tudjuk hozni saját jó játékunkat, és megszereztük a vezetést! Innentől kezdve az ellenfél felvette a karate cipőt, de mi labdarúgással válaszoltunk és a félidő végén egy félpályás emeléssel nyomatékosította a csapat, hogy ki a jobb, kettővel vezettünk! Frissítettünk a szünetben három új játékossal, majd ismét két új játékos lépett pályára, ők is megmutatva tudásukat és rátermettségüket. Az utolsó két percben két újabb góllal lezártuk a mérkőzést és gratulálhattam a játékosaimnak az újabb jó és eredményes játékhoz! Nagyon szép volt fiúk!

Események

2024. május

    • h
    • k
    • sze
    • cs
    • p
    • szo
    • v
    • 29
    • 30
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 20
    • 21
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 30
    • 31
    • 1
    • 2

Nagyobb méret Következő hónap