Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az egyetemisták ellen nincs könnyű mérkőzés

Nyugodtan mondhatjuk, hogy helyi rangadó következik a Megye I-ben a két szomszédvár, az eddig jól teljesítő PVSK, és a mindig meglepetésre képes PEAC között.

Ha csak a tabellát nézzük a 12 ponttal a 2. PVSK az esélyesebb, a 6. helyen álló, hétpontos egyetemi csapat ellen. Miközben a legutóbbi Villány elleni, nem mindennnapi izgalmakat hozó meccsről is kérdeztem Reith Róbertet, arra is kitértem, mennyire csalóka a tabella:

- A PEAC kettővel kevesebb meccset játszott, tehát most még felesleges a helyezésekről beszélni. A legutóbbi Villány elleni meccs valóban szó szerint is viharos volt. Amikor rúgtunk egy gólt, megnyugodtam, majd egyenlítettek, akkor elkönyveltem az egy pontot, akár csak a 2-2-es eredménynél. Ami azután következett számomra is nagy öröm volt, mert azt bizonyította, van tartása a csapatnak. Nem estünk össze a második gól után, hanem újítani tudtunk. Mentálisan sokkal erősebbek vagyunk, mint az elmúlt szezonban.
Ami a PEAC-ot illeti, természetesen nyerni akarunk! Nagyon megerősödtek,lendületesek, gyorsak, hazai pályán játszanak, de mi felvesszük a kesztyűt. Ellenük a PVSK mindig presztízs-meccset játszik, nem lesz ez szombaton sem másként. Sajnos Zámbó még eltiltását tölti, Ndjodo sérült, akárcsak Laki és Szeifert, Kaufmann viszont már ott lesz a keretben -
felezte be gondolatait a meccs kapcsán Reith Róbert.
A találkozó szombaton 11 00 órakor kezdődik az Egyetemi (volt Matáv) pályán.

Nyilas László