Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sajtótájékoztató a 33. Pécs-Harkány futásról

Kedden a Pécsi VSK tárgyalójában sajtótájékoztatót tartott az egyesület vezetése a hétvégén tartandó DECATHLON 33. Pécs-Harkány futóversennyel kapcsolatban.

Czerpán István a PVSK elnöke méltatta a rendezvény eddigi történetét, a versenynek évről-évről növekvő, a létszámnövekedésben is megmutatkozó népszerűségét. Az elnök szót ejtett az új Multifunkcionális csarnok építéséről is, amely ha megvalósulna, ez a rendezvény is átkerülhetne a Verseny u 11-be.

VERSENYINFÓK >> www.pvsk.hu/Pecs-Harkany
Interjú a verseny főszervezőjével >>

Freier Balázs főrendező, a már megjelent számos újdonságról, a verseny biztosításáról, és sok más hasznos tudnivalóról beszélt. Külön öröm, hogy a térség egyik legnagyobb szabadidős sportáruháza, a DECATHLON a tavalyi szerepvállaláshoz hasonlóan, az idén is főszponzori szerepet vállalt. Az egyik fontos változás, hogy megváltozott a befutó helyszíne, a Dráva Hotel előtt a Bartók Béla út végén lesz.

A futással kapcsolatos minden információ a www.pvsk.hu oldalon megtalálható. A meteorológiai előrejelzés szerint, rajt időpontjában, azaz március 5-én, vasárnap 11:00 órakor napsütéses, kellemes idő várható. A végén pedig a szokásos fürdőzés a Harkányi Gyógyfürdőben.

Nyilas László

---
Információk:
- Internet: www.pvsk.hu | www.facebook.com (Pécs-Harkány nyilvános csoport)
- Freier Balázs (PVSK): 06-20 373-1999, e-mail: freierb@gmail.com
- PVSK Atlétika Szakosztály: 06-72 215-452
- PVSK iroda: 06-72 514-900, e-mail: iroda@pvsk.hu