Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

PVSK

Alapítványok

Alapítványaink támogatásával a szociálisan hátrányos helyzetben élő, illetve az utánpótláskorú sportolóinkat segítheti, akár adománnyal, akár személyi jövedelemadója 1%-ával.

PVSK „Segítsünk” Szociális Alapítvány

Az alapítvány célja a nehéz szociális helyzetbe került PVSK-sportolók, sportvezetők és családtagjaik megsegítése pénzbeni vagy természetbeni adomány útján. Az alapítványt a tragikus balesetben elhunyt egykori válogatott kosárlabdázónk, Horváth Judit családjának megsegítésére hoztuk létre 1997-ben, és azóta is több család számára nyújtott segítséget. Alapítványunk közhasznú szervezet, és regisztrációjának köszönhetően fogadhatja a személyi jövedelemadóból származó 1%-os felajánlásokat.

PVSK Labdarúgó Utánpótlásért Alapítvány

Az alapítvány az egyesület labdarúgó utánpótlásában fejlődő ifjú sportolók tevékenységének segítésére jött létre. A közhasznú szervezet a fiatal labdarúgók edzéslehetőségeinek javítására, illetve a csapatok versenyeztetésének támogatására használja fel az adományokat. A személyi jövedelemadóból származó 1%-os felajánlásokat 2018. évtől fogadhat.

A Pécsi Férfi Kosárlabda Utánpótlásért és Tömegsportért Alapítvány

Az alapítvány az egyesület kosárlabda utánpótlásában fejlődő ifjú fiú sportolók tevékenységének segítésére jött létre. A közhasznú szervezet a fiatal fiú kosárlabdázók edzéslehetőségeinek javítására, illetve a csapatok versenyeztetésének támogatására, valamint a szociálisan nehéz helyzetben lévő sportolók támogatására használja fel az adományokat. A személyi jövedelemadóból származó 1%-os felajánlásokat befogadhatja.