Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Négy bajnoki érmet szereztek a judosok Budapesten

Négy magyar bajnoki érem, egy ötödik és egy hetedik helyezés a PVSK Judo Szakosztály versenyzőinek hétvégi mérlege.

Most a hétvégén – 2015. november 14-én – szombaton rendezték meg Budapesten a Diák "C" Fiú-Lány Országos Bajnokságot és Regionális Csapat Bajnokságot. A PVSK Judo Szakosztály hat versenyzője lépett tatamira. Cservenka Máté 33kg-ban, Varga Levente 45kg-ban, Vecsernyés Judit 39kg-ban, Temesvári Csaba és Grassy Márk 42kg-ban, Uszkay Balázs 27kg-ban.

Cservenka Máté egy 32 fős mezőnyben és Vecsernyés Judit súlycsoportjában a dobogó második fokára állhatott, így ezüstéremmel zárták a versenyt. A két 2. helyezés mellé Temesvári Csaba 5., Varga Levente a 7. helyen végzett.

2. helyezett: Cservenka Máté, Vecsernyés Judit 
5. helyezett: Temesvári Csaba
7. helyezett: Varga Levente

Edzők: Kersics Dávid, Szabó Zsolt, Pálfay Balázs

Az egyéni küzdelmek után a régiók csapatai versenyeztek és öt csapat közül a DDRJSZ fiú csapata a harmadik helyet szerezte meg.

Vasárnap  Budapesten II. Osztályú Felnőtt Férfi-Női Országos bajnokságot rendeztek, amin a szakosztály három versenyzője indult. Nagy Balázs 100kg-ban, Szabó Zsolt +100kg-ban és Kenyeres Anna 63kg-ban.

Ezen a napon Szabó Zsolt, és Nagy Balázs szereplése egy ezüst, és egy bronz érmet, valamint értékes pontokat hozott a versenyzőknek, és az egyesületnek.

2. helyezett: Szabó Zsolt
3. helyezett: Nagy Balázs

Edző: Kersics Antal