Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Újra élcsapathoz utazik a PVSK-PANNONPOWER

Ha minden jól megy, a Budimir-Nelson duó újra összeáll a Szolnok elleni mérkőzésen – de még így is nagyon nehéz dolgunk lesz.

– Aki egy kicsit is ismeri a mai magyar kosárlabdát, az pontosan tudja: nagyon kemény ellenfél vár ránk – mondta vezetőedzőnk, Csirke Ferenc. – Hogy mást ne mondjak, a Szolnok néhány napja hazai pályán legyűrt egy orosz topcsapatot – ezek alapján nem túlzás azt mondani, hogy óriási bravúr lenne, ha mi tudnánk ott győzni. Ugyanakkor persze szó sincsen arról, hogy feladnánk a küzdelmet: úgy gondolom, éppen a legutóbbi, Alba elleni mérkőzésünk mutatta meg, hogy élcsapatok ellen is tudunk jól kosarazni. Nem lesz itt velünk Halász Ákos, ráadásul Harazin Tamásra sem számíthatok, ő egy kisebb műtéten esett át a héten. Pályára lép viszont Veljko Budimir, aki a héten már teljes értékű edzésmunkát végzett, és ha minden jól megy, akkor talán Anthony Nelson is játszik majd. Számomra most az a legfontosabb, hogy senki ne sérüljön meg.

A Szolnok erősségéről sokat elmond, hogy gyakorlatilag minden poszton két erős kosarast tudnak felvonultatni. Ott játszik a Pécsett is megforduló Wittmann Krisztián és Kovács Péter, a válogatottnál alapembernek számító Keller Ákos és Vojvoda Dávid – s mellettük még öt légiós.

---
2015.11.14. 15:30 | Szolnoki Olaj - PVSK-PANNONPOWER, U20
Férfi Kosárlabda NB I. U20 8. forduló. Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok

2015.11.14. 18:00 | Szolnoki Olaj - PVSK-PANNONPOWER
Férfi Kosárlabda NB I. alapszakasz, 8. forduló. Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok