Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Halász Ákos szezonja véget ért

Az Alba ellen nem csak a mérkőzést veszítettük el – Halász Ákos Achilles-ina elszakadt, így az irányítóra hosszú pihenő vár.

– A meccs közben egyszer csak egy szúró fájdalmat éreztem, s egy furcsa csattanást is hallottam – emlékezett vissza a történtekre Halász Ákos. – Őszintén szólva én abban bíztam, hogy csak megrúgott valaki, azért a fájdalom, a csattanás kapcsán meg arra gondoltam, hogy biztosan a cipők értek össze. Aztán amikor leültem, és megkérdeztem a fiúkat a cserepadon, hogy mit láttak, azt válaszolták, hogy nem történt semmi ilyesmi, nem állt mellettem senki. Aztán azt is láttam, hogy ott, ahol a ínnak feszülnie kellene, ott egészen laza a bőr. Később aztán az orvosi diagnózis is megerősítette: elszakadt az Achilles-ínam. Hétfőn vagy kedden műtenek, aztán fekvő-, majd járógipsz következik. Amint lekerül, kezdődik a gyógytorna. Minden valószínűség szerint ebben a szezonban már nem fogok pályára lépni. Illetve akkor talán, ha a csapat a döntőbe jut, hiszen körülbelül áprilisra, májusra leszek újra teljes értékű játékos.

Halász Ákos ebben a szezonban minden meccsen pályára lépett, átlagban huszonegy percet játszott, s ezalatt kilenc pontot dobott, és kiosztott 4,4 gólpasszt.