Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Edzőváltás után, ritmusváltás

A hétközi edzőváltás után érdeklődéssel vártuk a szombati meccset, és bár meggyőzően játszottunk mégis izgulnunk kellett a győzelemért.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Beremend 4-2 (2-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 13. forduló | Pécs, PVSK Sporttelep 150 néző
Vezette: Nagy (Horváth, Rasztovácz)

PVSK: Máthé - Somogyi, Cvenits, Koronics, Mufics – Antalovics, Majoros, (Varga) Kőnig, Miltner - Németh, (Király) Rigó, (Kelemen) Játékos-edző: Szabó Dávid

Pécsi gólok: Németh 2, Rigó 2

MLSZ | A mérkőzés jegyzőkönyve. Klikk >>

I.félidő:
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, amelyben a PVSK többet birtokolta a labdát, de az első helyzetet a vendégek hagyták ki. A 10. percben gólt szerezhettünk volna, de az egyedül kilépő csatárunk, Antalovics a kapusba emelte a labdát. Némi beremendi mezőnyfölény után, gólt szerzett a PVSK! A 19. percben a kilépő Rigó a kifutó kapus mellett lőtt a hálóba. 1-0. Alig hat percet kellett várni a második hazai találatra, amely érdekes körülmények között született. Németh lépett ki a hazaiak gyűrűjéből, már a 16-oson belül járt, amikor letaglózták. A játékvezető kivárt, és a csatár által ellőtt labda magasan felperdülve a levegőben a kapuban kötött ki. 2-0. a 30. percben lesgyanús helyzetből szépített a Beremend, 2-1. Ez volt a félidő eredménye.

II. félidő:
PVSK fölénnyel indult. Mozgékonyak, lendületesek voltak a hazaiak. Egy szép támadás után a kapusról kipattanó labdát mintegy 10 méterről Németh lőtte a hálóba, 3-1. Enyhe pécsi mezőnyfölény után, megint a „semmiből” szépítettek a vendégek, 3-2. Ezután helyzetek sokaságát hagyta ki a Vasút, bár Rigó egyszer még betalált, de a kihagyott lehetőségekkel akár két meccset is meg lehetett volna nyerni. A végeredmény 4-2 a PVSK javára.

Jól sikerült Szabó Dávid bemutatkozása. Bár sok helyzet kimaradt, a csapat teljesítménye, a nyújtott játék okot ad a bizakodásra.

Szabó Dávid játékos-edző, PVSK: ”Szerintem nagyon jó meccset játszottunk. Sajnos sok gólhelyzetet kihagytunk, de ma a győzelem volt a fontos. Gratulálok a fiúknak!"

Nyilas László

Gépgaléria [37 kép] a mérkőzésről. Klikk>>