Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Újabb hatpontos mérkőzés jön

A hétvégén megrendezett Magyar Kupa csoportmeccsei után nem sokat pihenhettek a PVSK-Mecsek Füszért játékosai, hétfő este óta a Vasas ellen készülnek.

A 6. fordulóban a tabellán előttünk álló Vasas lesz az ellenfél. A budapesti csapat is kupameccseket játszott szombaton és vasárnap Miskolcon, két vereség és két győzelem volt a mérlegük. Hozzánk hasonlóan csoportjukból nem jutottak tovább.

Lukács Gergely vezetőedzőt kérdeztük:

A Magyar Kupa hétvége után hogyan készültök a Vasas ellen?

A versenynaptár ismeretében tudtuk, hogy sűrű két hét lesz, ennek megfelelően próbáltuk összeállítani a terhelést és hétfőn este már folytattuk a munkát. Azon dolgozunk, hogy a játékunkban hétvégén is érezhető hullámzást lecsökkentsük és stabillá tegyük. Egyre több fiatal játékosnak találjuk meg a helyét a csapatban és szépen lassan alakul a kohézió is játékos párok között. Még mindig vannak hibák, leginkább a helyezkedésben, de ezeket kijavítása és a helyes végrehajtás rögzülése csak rengeteg gyakorlással valósulhat meg.

Milyen játékerőt képvisel a szerdai ellenfelünk?

A Vasas a magyar bajnokság egyik legmasszívabb középcsapata, tele nagyon jó OB I-es játékossal. Fontos feladat lesz a még ma is válogatott szinten pólózó Steinmetz Ádám kikapcsolása, illetve a Bóbis, Saric, Delgado, Gyárfás lövő sor semlegesítése.

Bele kell állnunk a párharcokba, maximálisan koncentrálni és kellően agresszívnak lenni. Ha helyén lesz a szívünk, akkor szép estét szerezhetünk a szurkolóinknak! – zárta a beszélgetést a PVSK vezetőedzője.

---
2015.11.04. 19:00 | PVSK Mecsek Füszért - Vasas
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 6. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda

A mérkőzés a PVSK-PANNONPOWER kosárlabdacsapat bérleteivel díjmentesen megtekinthető.

Őrizze meg a vízilabda-mérkőzésre megváltott belépőjét, mert bemutatásával megtekintheti a november 22-én 19:00 órakor kezdődő PVSK-PANNONPOWER - Falko KC NB I-es kosárlabda meccset a Lauber D. Sportcsarnokban.

További információk csapataink együttműködésről. Klikk >>

---
A B csoport mérkőzései, 6. forduló:

UVSE - FTC-Waterpolo
Honvéd - Debreceni VSE
PVSK-Mecsek Füszért - Vasas
OSC - KSI SE

B csoport tabellája:

1. OSC, 12 pont 
2. Honvéd. 12 pont 
3. FTC-Waterpolo, 12 pont 
4. Debreceni VSE, 9 pont 
5. UVSE, 6 pont 
6. Vasas, 6 pont 
7. PVSK-Mecsek Füszért, 3 pont 
8. KSI SE, 0 pont