Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kellettek volna a pontok, mint egy falat kenyér

A hazai pályán mindig veszélyes Sellye otthonában megint a 60. perc után vesztette el a meccset a PVSK. 

Labdarúgó mérkőzés: Sellyei VSK – PVSK 3-1 (1-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 12. forduló. Sellye, Sporttelep 150 néző
Vezette: Kerskai, (Márkus, Bódog)

PVSK: Barna, - Somogyi, Cvenits, Erdős, (Kiss) Mufics, Miltner, - Kása, Kőnig, Majoros, (Király) - Antalovics, Varga, (Kelemen) Vezetőedző: Turi Zsolt

Pécsi góllövő: Cvenits 11-esből a 32. percben

I.félidő:
Kiegyenlített játék folyt a pályán nem látszott az, hogy öt hely különbség van a tabellán a két csapat között. A hazaiak a 7. a PVSK a 12. helyen álltak a találkozó előtt a Megye I-es tabellán. A 25. percben a Sellye megszerezte a vezetést. A 32. percben viszont kiegyenlítettünk!  Miltner „lefutotta” a hazai védőket, és a 16-oson belül csak szabálytalanság árán tudták megállítani. A jogosan megítélt büntetőt Cvenits lőtte a hálóba, 1-1. Ekkor jól is játszottunk, támadásokat vezettünk, és a félidő végén még miénk volt az egyik pont.

II. félidő:
Itt már csak azért szurkoltunk, hogy legalább a döntetlen meglegyen. Sajnos nem lett meg, mert jött a 60. perc utáni fáradás, és még két gólt kaptunk. A 76. percben egy szöglet után, a 86-ban pedig egy kontrát követően. Ezzel a múlt heti 4-0-s sikert nem sikerült még csak megközelíteni sem, ráadásul megint kiütközött a csapaton, hogy a mérkőzés utolsó harmadát kevésbé bírják erőnlétileg. Kár, mert nagyon kellettek volna a pontok!

Turi Zsolt vezetőedző, PVSK: ”Az első félidőben jól játszottunk, akár a vezetést is megszerezhettük volna. Sajnos a második félidőben erőnlétileg elfogytunk, ugyanúgy, mint a sérülések által megtizedelt csapatom.”

Nyilas László

Gépgaléria [48 kép] a mérkőzésről. Klikk>>