Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK Edzők - Új csapat alakult

Hétfőn megkezdi a bajnokságot az újjáalakult PVSK Edzők női kosárlabda csapata.

A PVSK Öregfiúk mintájára PVSK Edzők néven csapatot indít a Női Kosárlabda Utánpótlás Szakosztály a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség szervezésében létrehozott Horváth Judit Emlékbajnokságban.

A csapatot edzőink mellett a PVSK életében aktívan szerepet vállaló hölgyek alkotják. Visszatér a PVSK-ba játékosként (edzőként már évek óta egyesületünket erősíti) Iványi Dalma, ő lesz az új gárda játékos-edzője. A csapatból kilenc játékos PVSK nevelésű, így kötődésük klubunkhoz nem új keletű.

A PVSK Edzők csapatának tagjai: Debreceni Eszter, Gaál Dóra, Gosztom Emese, Hartmann Virág, Iványi Dalma, Máyer Ágnes, Paróczi Kata, Priol Kinga, Rákosi Katalin, Schützenhoferné Pap Judit, Simon Kriszta, Stranszky Bettina, Troják Klára, Varga Andrea. 

Iványi Dalma az első mérkőzés előtt így nyilatkozott: "Izgatottan és kíváncsian várjuk a szezon kezdetét. Jó kikapcsolódás és feltöltődés számunkra az együtt töltött idő, edzések, meccsek. A hétfői mérkőzésen még az összeszokáson, és játékstílusunk kialakításán lesz a fő hangsúly. Fizikálisan ellenfelünk jobb lesz nálunk, ezt majd a rutinunkkal és "gyermeki" lelkesedésünkkel próbáljuk kompenzálni!"

---
2015.10.19. 18:45 | PVSK Edzők - Komló Sport KK
Horváth Judit Emlékbajnokság. Pécs, PTE Babits Mihály Gimnázium