Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nagyon vártuk már ezt a győzelmet

A PVSK-Mecsek Füszért végig magabiztos játékkal megszerezte a bajnokság első győzelmét. Nem ünnepelhetünk sokáig, mert csütörtökön az UVSE ellen játszunk.

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE 13-4 (4-1, 7-2, 4-1, 2-1)
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 5. forduló. Pécs, Abay N.O. Sportuszoda

PVSK: Barát Ferenc, Horváth Zsombor, Nenad Stojcic, Csaba Márton, Opacak Toni, Csacsovszky Alex, Macsi Patrik, Ivan Basara, Lajkó Márton Mihály, Csacsovszky Erik, Rakonjac Zlatko, Krizsán András, De Blasio Domenico, Duvnjak Starcevic Borna. Vezetőedző: Lukács Gergely

Gólszerzők: Csaba 4, Rakonjac 3, Basara 3, Csacsovszky A., Lajkó, Stojcics (PVSK), illetve Kardos A. 2, Jávor, Miklós (KSI)

MVSZ | A mérkőzés statisztikája. Klikk >>

Gyorsan kiheverte csapatunk a Honvéd ellen kapott pofont és egy nagyszerű, közönségszórakoztató mérkőzésen fölényesen győzött a KSI ellen. Nagyon régen vártunk erre a teljesítményre. A PVSK-Mecsek Füszért már az első negyedben állva hagyta ellenfelét, 4-1-re zárva a játékrészt. A folytatásban a KSI csapatának még a felzárkózásra sem volt esélye. Csaba Márton kiemelkedett a mezőnyből négy góljával. Ivan Basara és Zlatko Rakonjac 3-3 találatig jutott. Nagyon jól használtuk ki az emberelőnyeinket ötből, négyet értékesítve. Csütörtökön folytatjuk, az UVSE gárdája lesz a vendégünk.

Lukács Gergely: - Gratulálok a csapatnak! Fontos volt, hogy a játékosaim átérezték a mérkőzés súlyát és négy negyeden keresztül maximális tűzzel és koncentrálással játszottak. Nem szabad ezt a meccset sem túl, sem alulértékelni. Nehéz két héten vagyunk túl, ma egy kicsit lehet ünnepelni, de holnaptól már csak az UVSE elleni mérkőzés foroghat a fejekben. Ez a három pont akkor ér igazán sokat, ha csütörtökön mellé tudjuk tenni a párját! A csapat nevében szeretném megköszönni a szurkolóinknak a biztatást, nagyon jó volt ma értetek játszani!