Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Honvéd vendége lesz a PVSK-Mecsek Füszért

A hétvégén Budapestre látogat a PVSK-Mecsek Füszért és a Honvéd vendége lesz. A papírforma alapján hazai győzelemre lehet számítani, de a PVSK első két fordulóban mutatott játékát látva a pécsi siker nem lenne meglepetés.

Az elmúlt fordulóban a Honvéd meglepetésre az FTC otthonában tudott győzni 8-7-re és jelenleg 3. a B csoport tabelláján. A PVSK két vereséggel (OSC és az FTC ellen) a 7. helyen áll. 

-  Bár a Honvéd után jön hozzánk a KSI, ami számunkra hihetetlenül fontos meccs lesz, de én már a budapesti találkozóra is nagyon készülök – árulta el a vezetőedző. – Nekünk igenis úgy kell medencébe ugrani, hogy nyerni akarunk. Nem félek ezt kimondani, mi bizony nyerni megyünk a Kőér utcába.

A PVSK vízipólósainak a múlt hétvégén (Mivel az UVSE elleni mérkőzés halasztva lett.) nem volt bajnokija, ezért csütörtöktől szombatig a szerbiai Sabacba edzőtáboroztak. A három nap alatt a helyi első osztályú csapat ellen négy alkalommal is játszottak.

- Az eddig is látható hibáinkat folyamatosan kezdjük kijavítani, de azt meg kell jegyeznem, hogy edzésről edzésre hullámzó a csapatom teljesítménye. Most egy erős ellenféllel szemben tudtunk készülni. Nagyon jó volt ez a pár nap, mert ilyenkor a meccsszituációban előkerülő hibákat sokkal gyorsabban lehet korrigálni. Délután játszunk, utána rögtön visszanézzük a videót és kielemezzük a hibákat – foglalta össze a Sabacban töltött napokat Lukács Gergely.

---
2015.10.10. 18:30 | Honvéd - PVSK Mecsek Füszért
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság 4. forduló. Budapest, Kőér utcai sportuszoda