Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Kupakokat gyűjt a PVSK-Mecsek Füszért Máténak

A PVSK-Mecsek Füszért OB I-es vízilabda csapata egy nemes ügy mellé állt és szeretne segíteni. Máté egy 21 hónapos kisfiú, akinek első őssejt-beültetéséhez kupakokat gyűjtünk. A család az összegyűjtött kupakok leadása után kapott összegből szeretné finanszírozni a gyógykezelést.

Kérjük szurkolóinkat, hogy segítsenek nekünk a gyűjtésben!

A kupakgyűjtési akciónk tetőpontja az október 30 és november 1 között Pécsen megrendezésre kerülő Magyar Kupa selejtezői, ahol a Ferencváros, a Szeged, az UVSE és a PVSK-Mecsek Füszért csapatai vesznek részt. A csapat által összegyűjtött kupakokat a PVSK-Mecsek Füszért - FTC mérkőzés előtt szeretnénk átadni a családnak.

A szurkolóink által összegyűjtött kupakokat az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában lehet leadni munkaidőben a Pécsi Úszóiskola irodájában.

Máté történetét a „Kupakgyűjtés Máténak - Pécs” facebook oldalon olvashatja. Klikk >>

Máté kezelőorvosaival konzultálva jutott el odáig a család, hogy az őssejt-terápia, mint gyógymód, lehet a reménysugár a gyógyuláshoz. Szeretnénk, hogy Máté minél teljesebb életet élhessen!

Rengeteg kupakra, nagy mennyiségre van szükség, hogy sikerüljön a gyógykezelés. Az őssejt-beültetés 4 millió forint, melyet Ausztriában végeznének, ezért minden egyes darabnak, minden segítségnek, nagyon örül a család! Sok kicsi sokat jelenthet!

Köszönjük a segítséget!