Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

II. MATRO-PVSK Kupa - 2 nap, 4 csapat

Nem lesz könnyű feladat a PVSK-PANNONPOWER csapatának itthon tartani a II. MATRO-PVSK Kupát. A tavalyi tornagyőzelem (a döntőben a Kaposvárt győztük le) megismétlése a sérülések, illetve a váratlan távozások után bravúros teljesítmény lenne.

A tavalyi sikeres rendezés után a PVSK idén is megrendezik a II. MATRO-PVSK Kupát. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Matro Kft. már másodszor támogatja az eseményt.

A kiváló férfi kosárlabda rangadókat ígérő kétnapos tornán a házigazda PVSK-PANNONPOWER mellett a Kaposvári KK, a MAFC valamint a KK VROS Osijek gárdája játszik egymással szeptember 11-én pénteken és 12-én szombaton.

Az október 03-án startoló magyar bajnokságig három hét van hátra, így a bajnoki felkészülést nagyon jól fogja szolgálni a II. MATRO-PVSK Kupa, melynek a Lauber Dezső Sportcsarnok add otthont. A háromnapos rendezvényre a belépés ingyenes, várjuk a szurkolókat, érdeklődőket.

- A második alkalommal rendezzük meg a bajnoki felkészülést segítő II. MATRO-PVSK Kupát. A bajnoki rajt előtt három héttel úgy gondolom, hogy minden résztvevő csapat számára rendkívül hasznos lehet ez a torna, emellett pedig mindannyiunknak egy jó erőfelmérő, hogy ki hol tart, illetve miket kell még csiszolni. Igazi kosárcsemege vár a Lauberbe kilátogatókra, melyre a rangos ellenfelek jelentik a garanciát - fogalmazott Bán-Nagy Gábor a csapatot működtető Kft. ügyvezetője.

- Örülök, hogy a saját közönségünk előtt játszhatunk egy hazai tornán. Szeretnénk már egyre több dolgot begyakorolni, viszont pont a gyakorlás miatt kérnék türelmet a szurkolóinktól. Most elsődlegesen, nem a torna megnyerése a cél - bár ezt sem mellékes - hanem összecsiszolni a csapat játékát - nyilatkozott Csirke Ferenc vezetőedző.

---
II. MATRO-PVSK Kupa
Férfi Kosárlabda felkészülési torna. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

Program:

2015.09.11. 16:30 | Kaposvári KK - KK VROS Osijek
2015.09.11. 19:00 | Pécsi VSK - PANNONPOWER - MAFC

2015.09.12. 16:30 | Bronzmeccs
2015.09.12. 19:00 | Döntő
2015.09.12. 20:45 | Díjátadó