Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Raheem Appleby nem felett meg a próbajátékon

Sajnos a Pécsi VSK-PANNONPOWER amerikai irányítója kedden megsérült. Az orvosi vizsgálat alapján a szakvezetés felbontotta a játékos szerződését és keresi az utódját.

Augusztus utolsó hétvégéjén egy hete érkezett Pécsre Raheem Appleby a PVSK-PANNONPOWER újonnan igazolt amerikai irányítója. Hétfőn mutatkozott be a csapatnál és az esti edzésen állt először Csirke Ferenc vezetőedző rendelkezésére. Másnap kedden a harmadik edzésén megsérült. Szerdán reggel Dr. Horváth Ádám a csapat sportorvosa - több vizsgálat elvégzése után - megállapította, olyan súlyos Raheem Appleby bokasérülése, hogy minimum négy hét pihenő kell a gyógyuláshoz. A játékos egy éve már szenvedett hasonló sérülést a jobb bokáján, de abból teljesen felépült a tavalyi szezont végigjátszotta az egyetemi csapatában.

Az orvosi véleményt meghallgatva a szakvezetés úgy döntött, hogy mivel Raheem Appleby sajnálatos sérülése miatt nem lehet a felkészülés alatt és a bajnokság elején a csapat hasznos tagja, szerződést bont a játékossal. Raheem Appleby már a csütörtöki Eszék elleni felkészülési mérkőzésre sem tartott a csapattal és vasárnap utazik haza.

A PVSK-PANNONPOWER már keresi az új játékost, a jövő hét elején tesz bejelentést.

Raheem Applebynek mielőbbi felépülést kívánunk!