Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sérültek, hiányzók és kihagyott büntetők

Tizenkét ponttal kapott ki a sok büntetőt rontó PVSK. Az amerikai Appleby megsérült és el sem utazott, szerződést bontunk vele.

KK Vrijednosnice Osijek - PVSK-PANNONPOWER 70-58 (19-17, 17-13, 23-11, 11-17)
Férfi Kosárlabda felkészülési mérkőzés. Eszék, Sporcsarnok

PVSK: Veljko 13/6, Ceskovic 2, Halász 10/3, Bíró 10/6, Horti 12, Csabai 2, Czukor 2, Demeter 5/3, Bödör 2, Vezetőedző: Csirke Ferenc, Másodedző: Szentendrei Áron

A PVSK-PANNONPOWER együttese Eszéken játszott felkészülési találkozót a KK Vrijednosnice Osijek csapata ellen. A félidőben 42-28-ra vezetett az Eszék a lefújásig hatot sikerült ledolgozni, így a végeredmény 70-58 lett a házigazdák javára.

Csirke Ferenc, PVSK: - Sajnos sok értelme nem volt a mérkőzésnek, mert a körülmények balszerencsésen alakultak. Harazin Tamás el sem utazott velünk sérülés miatt, ahogyan az amerikai Rahem Appleby sem. Az ő szerződését felbontjuk, mert sérülése miatt nem lehet a segítségünkre. Összesen kilenc emberrel mentünk Eszékre, ráadásul Matija Ceskovic sem volt egészséges, vírusos betegséggel küzd, így lépett pályára. Amit szerettünk volna gyakorolni, azt nem tudtuk. A vereség egyik oka ugyanakkor a rengeteg kihagyott büntető, tizenhétből csak nyolcat dobtunk be.

A PVSK-PANNONPOWER legközelebb szombaton játszik edzőmeccset, akkor a tavalyi ezüstérmes KTE lesz az ellenfél, a találkozót Kecskeméten játsszák.

Forrás: www.pvsk-panthers.hu & www.bb1.hu