Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Zlatko Rakonjac perspektívát lát a pécsi vízipólóban

A Pécsi VSK Mecsek Füszért vízilabdacsapatának egyik nyári szerzeménye a Szentesről érkező Zlatko Rakonjac. A szerb pólós edzőként is dolgozik majd a pécsieknél, és már most remekül érzi magát a városban. A bama.hu írása.

Tavaly Szentesen játszott, és a Pécs előtt végeztek a bajnokságban. Akkor mégis miért igazolt a PVSK-hoz?

Amikor először Pécsre jöttem tárgyalni, akkor az edző egy olyan hároméves tervet vázolt fel, amiben komoly perspektívát láttam - árulta el Zlatko Rakonjac. - Azt is megnéztem, hogy milyen játékosok vannak itt, illetve kiket hozott ide a csapat vezetése. Egy olyan fiatal garnitúra alakult ki, amely előtt szép jövő áll.

Ezek szerint önnek fontos a stabilitás?

Abszolút! De ami még ennél is fontosabb, hogy olyan csapatban játsszam, ahol lehet fejlődni. Nemcsak mint sportoló, hanem mint ember is. És itt a PVSK-ban biztosítva érzem ezt.

Ha úgy érzi, hogy vízilabdázóként is fejlődhet itt, adja magát a kérdés: mit vár magától Pécsett?

Bár sablonosnak tűnhet a válasz, de mindenekelőtt szeretnék száztíz százalékban a csapat alá dolgozni. Tisztában vagyok vele, hogy Lukács Gergely (a PVSK vezetőedzője - a szerk.) és a klub vezetése mit vár el tőlem. Szeretném, ha a szezon végén úgy érezném, megfeleltem az ő elvárásaiknak.

A teljes cikket a bama.hu oldalon olvashatja. Klikk >>

Forrás: www.bama.hu