Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Két fontos meccs, sok góllal, tanulságokkal

A Fradi Utánpótlás vendégeként mindkét meccset elvesztettük ugyan, de a bajnoki felkészülés részeként nagyon tanulságos mérkőzéseket játszottunk.

Labdarúgó mérkőzés: FTC U19 - PVSK 4-1 (1-0)
Férfi Labdarúgás, felkészülési mérkőzés. Üllő, Sporttelep 50 néző
Pécsi góllövő: Arató Zsombor

Labdarúgó mérkőzés: FTC U17 - PVSK U19 6-1 (1-0)
Férfi Labdarúgás Utánpótlás, felkészülési mérkőzés. Üllő, Sporttelep 50 néző
Pécsi góllövő: Babosi Vince

A mérkőzések után a felnőttek vezetőedzője Turi Zsolt, így értékelte a találkozókat: ”Az U19-es meccsről annyit, hogy a nagyobb tudás, s a jobb helyzetkihasználás döntött. Amíg bírta erővel Nagy Imre csapata, addig partiban voltak.

A felnőtt csapatom is sokáig egyenrangú ellenfele volt az FTC U19-es együttesének. Sajnos a második félidőben felőröltek minket. Talán, ha nem a felkészülés kellős közepén találkozunk, más lett volna az eredmény. Csapatomban mindenki becsületesen tette a dolgát, de a sok munka jelenleg fáradság formájában is megmutatkozik. A dinamikusabb FTC megérdemelten nyert. A mérkőzésre számos ismert volt Fradi játékos is kilátogatott, úgymint, Keller József, Lisztes Krisztián, Dragóner Attila. A mi játékosainkra jó hatást gyakorolt a régi sztárok érdekődése. Nagyon hasznos két meccs volt, köszönet a Fradinak és Fekete Tivadarnak, aki oroszlánrészt vállalt a szervezésben.”

Nyilas László