Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Lány U11 Országos Jamboree - 3. nap, 3. hely

Az U11 Országos Jamboree 3. napján a 3. helyért játszott a Pécsi VSK Kisgőzös. Végig fölényesen vezetve nyerték a lányok a mérkőzést és 3. helyen végeztek az országos döntőn.

PVSK Kisgőzösök U11 - Törekvés SE 76-29 (18-2, 14+5-6+7, 19-8, 20-6)
U11 Országos Jamboree. Miskolc, Egyetemi Körcsarnok 300 néző
Játékvezetők: Lengyel Á., Takács Z.

Pécsi VSK Kisgőzösök U11: Temes Boróka 9, Kovács Adél 8, Oszvald Lina 7, Takács Panna 5, Peidl Brigitta 5, Szkladán Zsuzsanna 3, Szabolics Kinga 2, Kindák Evelin 2, Pálfi Vera 13, Szőke Patrícia 12, Kropp Paula 10, Pestality Diána -, Balogh Boglárka - Edző: Meszler Balázs, Laczka Miklós

Az U11-es Jamboree felsőházi döntőjében vasárnap délben, a Törekvés ellen léptünk pályára a harmadik helyért. Lányaink végig vezetve, magabiztos győzelmet arattak a jó erőkből álló fővárosiak felett. Mindenki rengeteget dolgozott ezért a sikerért, az egész éves munkát és teljesítményt is nézve pedig nagyon büszkék vagyunk csapatunkra!

Ahogy szombaton, úgy most is óriási pluszt jelentett a lelátóról érkező szurkolás, játékosaink szülei és több csapat is kimagaslót nyújtott ezen a téren, köszönjük nekik! Egyúttal gratulálunk a Kosárlabda Akadémia Pécs csapatának az alsóházi első helyükhöz!

Az eredményhirdetésen díjat kapott Temes Boróka, akit csapatunk legjobbjának választottak. Mindenki megérdemelte volna ezt a díjat, mert együtt, CSAPATKÉNT igazán szép teljesítményt nyújtottak lányaink.

Meszler Balázs: "Ebben a korosztályban szinte tökéletes játékkal rukkoltak elő a lányok. Esélyt sem adtunk a jó játékerőt képviselő ellenfélnek. Nagyon büszkék vagyunk a lányokra és a harmadik helyre. Szép jövő előtt áll ez a társaság. Köszönjük a Törekvésnek a játékot! "