Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A felborult papírforma esete

A valamikor szebb napokat látott Szigetvár látogatott a Verseny utcába, ahol az abszolút esélyes a hazai csapat volt, a tabellán az utolsó előtti helyet elfoglaló vendégek ellen.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Szigetvári ZMSE 1-2(1-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 27. forduló. Pécs, PVSK Stadion 150 néző
Vezette: Albert (Szabó, Bózsa)

PVSK: Máthé, - Laki, Cvenits, Koronics, Mufics - Somogyi, (Turi a 75. percben), Majoros, (Lutz a 63. percben) Erdős, Miltner - Kása, Szabó (Arató a 70. percben) Vezetőedző: Turi Zsolt

A Pécsi VSK meglehetősen tartalékosan állt fel, a sok sérülés miatt. A 10. és a 11. percben két ordító gólhelyzetet hagyott ki a hazai csapat, és ahogy az lenni szokott a vendégek Rack révén a 18. percben vezetést szereztek, 0-1. A 22. percben egy szép beadás után Szabó D. szinte a földről fejelt a hálóba. Szép csatárteljesítmény volt! A félidő végéig még több gólhelyzete volt a hazaiaknak, de maradt az 1-1.

A második félidőben is mi játszottunk fölényben, de jobbnál-jobb lehetőségeket szalasztottunk el, nagy gólhelyzeteket hagytunk ki, majd jött a hidegzuhany, Rack megint egy ellentámadás végén talált be a 61.percben, 1-2! Kezdődött minden elölről. A meccs végéig mi támadtunk, de nem sikerült betalálni.

A Szigetvár gyakorlatilag három helyzetből két gólt lőtt.

Túri Zsolt vezetőedző, PVSK: ”Elcsépeltnek tűnhet, de a helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, és hagytuk is ki. Az ellenfél kevés helyzetből lőtt két gólt, és azt foggal-körömmel őrizte. Amig a helyzeteket nem tudjuk belőni, és az ilyen meccseket nem nyerjük, addig nem tudunk előre lépni."

Nyilas László

---
Férfi Labdarúgás Megye I. 27. forduló eredményei és tabellája: 3. kép