Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Élő: PVSK Kronosz Kiadó - Szolnoki Olaj U23

Most játszik a Lauberben bajnoki (rájátszás 5. forduló) mérkőzést a PVSK Kronosz Kiadó NBI B-s csapata. A kosárlabda mérkőzés - élő statisztikája - itt követhető. Vége a mérkőzésnek, győzött a Szolnok:

PVSK Kronosz Kiadó - Szolnoki Olaj U23 50-55 (15-7, 19-15, 9-12, 7-21)
Férfi Kosárlabda NBI. B. rájátszás (14-24 helyért) 5. forduló. Pécs, Lauber Sportcsarnok

PVSK: BÍRÓ Olivér, CZUKOR Bence, KOMLÓDI Dénes, SÉRTŐ Ádám, SZÁVAI Péter, SÜTŐ Attila, DÉLITY Bence,  KRNJAJSKI Boris, BÖDÖR Bence, BERKICS Bence, Edző: JUHÁSZ Olivér

MKOSZ Élő eredmény és statisztika. Klikk >>

Legjobb dobóink: DÉLITY Bence 12, SÉRTŐ Ádám 9, BÍRÓ Olivér 8,

A PVSK Kronosz Kiadó a nagyon gyenge (9 és 7 pont) második félidőben látott dobóteljesítményének köszönhetően kapott ki a Szolnoki Olaj U23-as csapatától. Fájó a vereség, mert a PVSK volt a mérkőzés esélyese. Szolnokon pár hete győzni tudtunk.

JUHÁSZ Olivér edző: - Hazai pályán 50 pontot dobni, nos nem túl acélos. Az első félidőben még elég pontot tudtunk dobni a jó védekezésünk mellé, hogy vezessünk. A második félidőben a támadásunkból kimaradt minden, ami gólt eredményezhetett volna, sebesség, pontosság, kreativitás, önbizalom, csak az erőlködés maradt. Szerencsére a védekezésünk nem romlott sokat, így nem kaptunk ki nagyon.