Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Itthon maradtak a pontok

A szebb napokat látott Bóly látogatott a Verseny utcába, ahol az abszolút esélyes a hazai csapat volt.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Bólyi SE 2-1 (1-1)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 26. forduló. Pécs, PVSK Stadion 150 néző
Vezette: Zierkelbach (Dávid, Rosztovácz)

PVSK: Máthé, Laki, Cvenits, Koronics, Mufics - Somogyi, Majoros, (Turi a 77. percben,) Erdős - Miltner, (Duthweiler a 77. percben), Kása, (Joós a 70. percben) Szabó (Méhész a 91. percben). Vezetőedző: Turi Zsolt

Mivel előző nap a Kozármileny ellen játszó U21-es győztes csapatból sokan szerepeltek ezen a meccsen is, így nem a frissesség volt jellemző az első félidőben PVSK-ra. Az első játékrész 26. percében Miltner szerzett vezetést a hazaiaknak. Bár ebben a félidőben enyhe mezőnyfölényben játszottunk, és egy kapufát is lőttünk, a vendégek a 41. percben mégis egyenlítettek. Így 1-1-el vonulhattak pihenőre a csapatok a félidőben.

A második játékrészben is mi játszottunk fölényben, ennek eredményeként Szabó D. szabadrúgásból szép gólt lőtt a 81. percben. Mivel több gól nem esett, itthon tartottuk a három pontot.

Turi Zsolt vezetőedző, PVSK: ”A mai győzelem nagyszerű csapatmunka volt. Jól játszva, megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy újabb saját nevelésű játékosok mutatkoztak be a felnőtt csapatban. Úgy gondolom kevés olyan labdarúgó csapat van az országban, ahol a felnőtt csapatot majdnem 100%-ban fiatalok alkotják."                                                           

A tudósítást Leikauf Tibor segítségével készítettem:

Nyilas László

---
Férfi Labdarúgás Megye I. 26. forduló eredményei és tabellája > 3. kép