Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK Mecsek Füszért - Indul a csata az OB I-ért

Az E-On Férfi Vízilabda Bajnokság rájátszásában a - Szentestől elszenvedett két vereség után - a PVSK Mecsek Füszért a 13. helyért kezdi meg a küzdelmét a KSI SE ellen. A KSI pénteki nagyarányú veresége után nehéz megítélni ki a párharc esélyese. A napi forma meghatározó lesz.

Pénteken az UVSE 14-4-re megnyerte a mindent eldöntő harmadik mérkőzést a KSI otthonában. A két nagyon szoros mérkőzés után a KSI nagyarányú veresége több mint meglepő. 2-1-es összesített vereséggel a KSI lett a PVSK Mecsek Füszért ellenfele a 13. helyért. A küzdelem két megnyert mérkőzésig tart, a győztes pedig selejtezőt játszik az OB I. B. második helyezettjével az első osztályban maradásért (vagy a feljutásért), a vesztes pedig kiesik a másodosztályba.

Kérdéses, hogy két nap alatt össze tudja e szedni magát mint mentálisan, mint fizikálisan a KSI csapata a nagyarányú vereség - és a kiábrándító játék - után. A PVSK nyugodtan készült a mérkőzésekre. Szerdán és csütörtökön a csapat Szentesen készült, és két edzőmérkőzést játszott a helyiekkel. Lukács Gergely vezetőedző szerint nagyon jól sikerült a két nap, felkészülten és nagyon lelkesen várják a KSI elleni megmérettetést.

A csapat a vasárnapi 11:00 órás kezdés miatt már szombat délután elutazott Budapestre.

---
Rájátszás a 13. helyért programja:

2015.05.03. 11:00 | KSI SE - PVSK Mecsek Füszért
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság, alsóházi rájátszás | Budapest, Margitsziget

2015.05.06. 19:00 | PVSK Mecsek Füszért - KSI SE
E-On Férfi Vízilabda OB I. bajnokság, alsóházi rájátszás | Pécs, Abay N.O. Sportuszoda