Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

PVSK Gepárdok - Két magabiztos győzelem

A Kosárlabda Kenguru U11-es (régió) Bajnokság 8. fordulójában Női Utánpótlás csapatunk két magabiztos győzelemmel zárta a szezont.

PVSK Gepárdok - Református-ANK 59-22 (16-6, 15-10, 16-5, 12-0)
U11 8. forduló. Pécs, Református Kollégium és Ált. Isk. 30 néző
Játékvezetők: Kiss Z., Mogyorósi B.

Pécsi VSK Gepárdok U11: Schmidt Laura 7, Gyöngyösi Léna 7, Járányi Dorka 3, Kovácsfi Barbara 2, Szalay Virág 2, Schmidt Barbara 14, Bukovszky Kitti 11, Mayer Dorina 10, Horváth Honorka 1, Gábor Nóri 1, Bíró Blanka Borbála 1, Glück Lili - Edző: Laczka Miklós, Priol Kinga

Laczka Miklós: "Az első meccs előtt már látszott a lányokon, hogy bizonyítani akarnak az utolsó fordulóban, így optimistán vártuk a kezdést. Egyből az első negyedben kiderült, hogy igazunk volt, a lányok nagyon motiváltan játszottak, szépen küzdöttek, keményen védekeztek, megszerezték a szabad labdákat, támadásban pedig bátrak voltak és jó passzokkal találták meg egymást. Nagyon szép teljesítmény volt ez, jár a gratuláció!"

KAP Kispárducok 2 - PVSK Gepárdok 32-60 (5-14, 14-22, 4-14, 9-10)
U11 8. forduló. Pécs, Református Kollégium és Ált. Isk., 30 néző
Játékvezetők: Kiss Z., Lovász B.

Pécsi VSK Gepárdok U11: Gábor Lili 8, Bukovszky Kitti 7, Mayer Dorina 6, Gyöngyösi Léna 5, Járányi Dorka 4, Gábor Nóri 3, Kovácsfi Barbara 3, Schmidt Barbara 11, Schmidt Laura 10, Horváth Honorka 1, Szalay Virág 1, Bíró Blanka Borbála 1. Edző: Laczka Miklós, Priol Kinga

Laczka Miklós: "A második meccs előtt tartottunk tőle, hogy a fiúk ellen ki fog jönni az előző meccs fáradtsága, hiszen ott nagyon sokat kellett futnunk. Ezért volt nagyon jó látni, ahogy ugyanolyan lendülettel kezdtük ezt a mérkőzést is, az elején labdaszerzésekből sok könnyű kosarat dobtunk, kicsit talán el is vettük ellenfelünk kedvét a játéktól. A továbbiakban tudtuk növelni előnyünket, szinte az egész mérkőzésen nagyon jól kosárlabdáztunk, mindenki hozzátett valamit a győzelemhez. Ellenfelünknek köszönjük a játékot!

Összességében óriási gratuláció jár a CSAPATnak a teljesítményért, ez volt a legjobb a szezonban (talán ezt tartogattuk a végére), most látszott igazán mennyit fejlődtünk az év elejéhez képest. Köszönöm szépen az egész éves munkát mindenkinek, aki segített nekünk;a szülőknek a fáradozást, szurkolást. Külön köszönet jár Priol Kingának, aki nagyon jó munkát végzett idén, nélküle ez a csapat elképzelhetetlen lett volna!"