Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nincs vége, amíg véget nem ér !!

Ma játssza harmadik mérkőzését a PVSK-PANNONPOWER a rájátszás negyeddöntőjében, Boruljon fehérbe a lelátó és bizonyítsuk be együtt, hogy még nincs vége a szezonnak.

Lehet, hogy ma az utolsó bajnoki vár csapatunkra a 2014/15-ös szezonban... De éppúgy lehet a szezon legnagyobb győzelme is, egy újabb közös siker, egy jó alap a pénteki 4. mérkőzés előtt! És a célunk nem lehet más, mint hogy ez utóbbi legyen!

Ahogy szombati mérkőzésünk után is írtuk, a sikerhez minden eddiginél nagyobb szükség lesz szurkolóink támogatására, bíztatására! Most nem akció keretein belül kérünk mindenkit, hogy hozzon magával még egy embert, de szeretnénk, ha ismét megtelne a sportcsarnok! Ismét készülünk nyereményjátékkal is, a félidei szünetben a május 1-én nyíló új szabadulós játékra nyerhetnek kedvezményes belépőt szurkolóink. De a ZártHelyi előtt a Lauberben vár ránk egy nagy próbatétel, amelyben csak együtt érhetünk célt!Tudjuk, hogy egységben az erő, s hogy az egység méginkább érzékelhető, érezhető legyen, kérjük a pécsi szimpatizánsokat, hogy segítsenek fehérbe borítani a lelátókat! Aki fehér felsőben érkezik, annak a belépés díjtalan!

2015.04.28. 18:00 | PVSK-PANNONPOWER - KTE
Férfi Kosárlabda NB I. rájátszás 3. mérkőzés. Pécs, Lauber D. Sportcsarnok

És hogy együtt sikerülhet, abban nem kételkedik Veljko Budimir sem, akit arról faggattunk, hogy vélekedik a keddi meccsről, az esélyeinkről?

- Sokkal jobbak az esélyeink, hiszen végre itthon játszunk! Remélem, hogy most is rengetegen kijönnek a meccsre és segítenek minket a lelátókról, az mindig óriási pluszt tud adni a csapatnak!

- Az első mérkőzés szorosan alakult, a másodikon nagyobb arányú vereséget szenvedtünk. Mit gondolsz, mi volt az oka a vasárnapi különbségnek?

- Muszáj 40 percen át koncentrálnunk, másképp sokkal rosszabbak az esélyeink. Szombaton ez nem ment a csapatnak, sok eladott labdánk volt, ziccereket hibáztunk... Hazai pályán biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal pontosabban dobunk majd! Legutóbb a második félidő teljesen kicsúszott a kezünkből, támadásban és védekezésben is.

- Ha a teljes szezonra tekintesz vissza, hogy értékeled, milyennek látod azt?

- Úgy gondolom, ez egy sikres szezon, de még nincs vége! Sok meccs - talán 7-8 - az utolsó percekben, pillanatokban dőlt el a kárunkra, szóval sokkal jobban is alakulhatott volna. Ez rajtunk is múlott, volt, hogy 15-20 pontos előnyt vesztettünk el, voltak hullámvölgyeink, de sokszor a szerencse sem állt mellettünk.

- És kedden mellénk áll majd?

- Mi mindent megteszünk érte, ennyit ígérhetek!

Forrás: pvsk-panthers.hu