Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Elmaradt meccsen reméljük, nem marad el a győzelem

A Bóly elleni hazai pályán elvesztett meccs után szintén nehéz ellenfél vár csapatunkra, szombaton a Szentlőrinc II. otthonában szerepel a PVSK.

A mai, kissé kaotikus megye I.-es labdarúgó bajnokságban egy elmaradt mérkőzést még lejátszunk ebben az évben, hiszen a program zsúfoltsága miatt célszerű, ha minél kevesebb bepótolandó meccs marad jövő évre. Ezért kell minden lehetőséget megragadni a játékra.
Kósa Sándor vezetőedzőtől azt kérdeztem, a nehéz helyzet, és a Bóly elleni vereség után, hogyan lehetett felkészülni a hétvégi mérkőzésre?  - Sok tanulsága van a Bóly elleni vereségnek, mi két hete nem játszottunk meccset, viszont nagyon sokat dolgoztunk, és taktikai elemeket is gyakoroltunk. Sajnos Dienes még sérült, Turi pedig sárga lapok miatt nem játszhat. A Szentlőrinc II. ellen nehéz, küzdelmes meccset várok, mi mindent megteszünk a győzelemért - fejezte be a vezetőedző.

A Szentlőrinc II. - PVSK mérkőzés szombaton 13:00 órakor lesz Szentlőrincen.

Ide tartozó fontos információ, hogy az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága tájékoztatta a megyei labdarúgó klubokat, hogy a járványhelyzet miatt ebben a szezonban elmaradt mérkőzéseket  januárban és februárban le kell lejátszani. A majdnem teljesen elmaradtak fordulókat február 13.-i kezdéssel írja ki a Versenybizottság.

Mivel mi a hétvégén lejátsszuk a Szentlőrinccel az elhalasztott mérkőzésünket, így nekünk csak három meccs marad, a Harkány, a PEAC és a Szederkény elleni. Ezzel egyidejűleg azt is bejelentette a szövetség, hogy a szokásos Téli Nagypályás műfüves bajnokságot a megye I. és a megye II.- es csapatok részére nem írja ki.

Nyilas László