Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Eldőlt: így folytatódik a megye I.-es bajnokság

Az MLSZ BMI Versenybizottsága elkészítette a Baranya megyei I. osztály 2021/2021. szezon tavaszi programtervezetét, és kijelölte az elhalasztott mérkőzések – tervezett ­– új időpontjait.

Az 1-12. fordulóból elmaradt mérkőzések pótlása érdekében az igazgatóság idén nem írja ki az amúgy januárban kezdődő Téli Nagypályás Műfüves Bajnokságot (ez az ezt megelőző években a megyei I-II. osztályú csapatok számára január közepén kezdődött, és a küzdelmek öt héten át zajlottak), helyette az együttesek az őszről elmaradt találkozókat a műfüves bajnokság idején fogják pótolni.

Őszről összesen húsz elhalasztott mérkőzés van hátra, melyeket január közepétől legkésőbb 2021. február 10-ig le kell játszania az érintett csapatoknak, így az egyesületeknek négy és fél hetük lesz a pótlásra.

Az őszi szezon 13.-14.-15., szinte teljesen elmaradt fordulóinak mérkőzéseit a Versenybizottság 2021. február 13-i kezdéssel írja ki. A tavaszi szezon küzdelmei a 16. fordulóval 2021. március 6-án kezdődnek, és a bajnokság, az NB III.-as osztályozók miatt május 29-én ér véget.

A Versenybizottság elkészített egy tervezetet a halasztott mérkőzések új időpontjairól, melyet minden sportegyesületnek kiküldtek. Ez a tervezet szabadon alakítható az érintett felek megegyezése szerint, amennyiben azonban a járványhelyzet vagy az időjárás nem teszi lehetővé a találkozók lejátszását, a Versenybizottság újratervezi a bajnokság menetét.

Mivel felnőtt csapatunk a hétvégén Szentlőrincen pályára lép, így három mérkőzést (a Harkány, a PEAC és a Szederkény ellenit) kell pótolnia február 13-tól.