Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Zártkapus lesz az Eger elleni találkozó is

A legutóbbi Honvéd elleni döntetlen után, vízilabda csapatunk szerdán ismét szurkolók nélkül, zártkapus meccsen, fogadja az Eger csapatát.

A szerdai mérkőzésről nagyon hiányoznak majd a csapat lelkes szurkolói, ezért minden erejüket mozgósítva, értük is küzdenek majd Török Viktor tanítványai.  - Ez pontosan így van - kezdte csapatunk vezetőedzője, majd így folytatta – erről később bővebben is kifejtem véleményemet, de előbb néhány szó a Honvéd elleni találkozóról is essék. Úgy gondolom a három pont megszerzése is benne volt a meccsben, de csak egy lett belőle, ami jobb, mintha egy sem lett volna, de a hárompontos rendszerben a döntetlenekkel igazából nem lehet előrébb menni. Mi eddig kompletten felálló csapatokkal játszottunk, de a járvány miatt van, ahol az ificsapat áll ki, megkönnyítve ezzel az ellenfél dolgát, így születnek a 10-15 gólkülönbségű győzelmek. Az Eger ellen egyértelműen a győzelem a cél, sajnos, van néhány maródi a csapatban, nem tudom, ki tud majd szerdán játszani. A közönség nagyon hiányzik, nem tudom mi lett volna az eredmény, ha telt ház előtt játsszuk a Honvéd elleni találkozót. A szurkolók  segítsége, bíztatása nagyon sokat, akár még egy gólt is jelenthet a számunkra. Minden erőnket mozgósítva, ő értük is játszunk szerdán. - fejezte be Török Viktor.

A PVSK Mecsek Füszért vezetése kéri kedves szurkolókat, hogy ne jöjjenek az uszodába, hiszen senkit nem engedhetnek be a rendezők, a meccs zártkörű lesz.

Nyilas László