Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Majdnem hibátlan napot zártak labdarúgó-utánpótláscsapataink

U14-es és U15-ös csapatunk Dunaföldvárra látogatott ma, U17-es és U19-es csapatunk pedig hazai pályán fogadta a Siófoki Bányász SE csapatait.

Regionális bajnokság U14 Dél-Nyugati csoport 11. forduló

Holler UNFC – PVSK 0-4 (0-3)

PVSK: Supák (Bökönyi), Sirok, Pintér, Reményi, Tóth (Sándor), Fodor (Farkas), Krausz, Horváth, Husznai (Kolesznyikó), Münster, Rózsavölgyi (Emődy).

Gólszerzők: Horváth, Tóth, Fodor, Kolesznyikó.

Pintér Tibor: - Egy fizikálisan nagyon erős csapathoz látogattunk, ennek ellenére nagyon jól működött a védekezésünk, ellenfelünk kapura sem tudott lőni. A gyerekek előtt le a kalappal, nagyon szépen játszottak, végig kézben tartották a meccset. Gratulálok a fiúknak!

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Regionális bajnokság U15 Dél-Nyugati csoport 11. forduló

Holler UNFC – PVSK 3-1 (1-1)

PVSK: Kovácsevics, Mayer, Takács, Leksz, Pere, Pánovics, Zsidai, Pápai, Almási (Bencze), Turi (Koronics), Pesti (Kárpáti).

Gólszerző: Mayer.

Kósa Sándor: - Belevesztünk a dunaföldvári ködbe. Egy nagyon harcos, taktikus mérkőzést játszottunk, hetven percig bírtunk ellenállni az ellenfél fizikális és gyorsaságbeli fölényének, de a végére felörlődtünk ebben a harcban. Volt lehetőségünk az egyenlítésre, nagy helyzetet hagytunk ki, erre pedig az Dunaföldvár még egy góllal válaszolt, és így egy 3-1-es vereségbe szaladtunk bele.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Regionális bajnokság Dél-Nyugati csoport U17 11. forduló

PVSK – Siófoki Bányász SE 2-1 (0-0)

PVSK: Fabi, Kerényi, Cseresnyés, Demeter, Keszthelyi, Pánovics, Ivánovics (Csete), Duraku Z., Csőkör, Farkas, Lovász (Budavári).

Gólszerző: Budavári 2.

Schneider Gábor: - Igaz, hogy mi nem vagyunk 300-an, és engem sem Leonidásznak hívnak, de a csapatom tagjai a mai napon igazi spártai harcosokként küzdöttek. A számunkra ma nagyon fontos csatát nyertünk!

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Regionális bajnokság Dél-Nyugati csoport U19 11. forduló

PVSK – Siófoki Bányász SE 2-0 (1-0)

PVSK: Kürti, Stefánovics, Dalipi (Demeter), Blész, Tornyos (Pál), Kabashi, Székelyhidi (Kalmár), Bali (Herke), Nagy (Kaszás), Ivaszjuk (Draskóczi), Mácsodi.

Gólszerzők: Székelyhidi, Bali.

Majoros Iván: - Egyszerűen összefoglalva jobbak voltunk a mai napon az ellenfélnél, örülök neki, hogy visszalátom azt, amiket edzésen gyakorlunk, alkalmazni tudjuk a taktikát, amit felépítettünk és jó úton haladunk a céljaink felé.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.