Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Három meccs, két győzelem, egy döntetlen

Szokatlan időpontban, hétköznap játszotta soron következő bajnoki fordulóit három labdarúgóutánpótlás-csapatunk, az U17-es és U19-es fiúk Szentlőrincre látogattak ma, az U16-os lányok pedig pótolták az első fordulóból elmaradt találkozót, s fogadták hazai pályán a Kaposvár együttesét.

Leány U16 NP Nyugati csoport 1. forduló

PVSK – Kaposvári Rákóczi BFLA 5-3 (3-2)

PVSK: Hosszú V., Pataki, Bódis, Szili (Fekete), Ludvig (Hosszú L.), Sztojka, Kis (Karikás), Ruppert, Horváth, Hock (Szabó), Arató.

Gólszerzők: Sztojka 2, Ludvig 2, Bódis.

Vér Margit: - Sok hibával, sok rossz döntéssel, de ezeket is bevállalva kiharcolták a lányok a győzelmet. Ma végre mertek „érzés szerint” játszani, ez meghozta a sikert.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Regionális Bajnokság Dél-Nyugati csoport U17 10. forduló

Szentlőrinc SE – PVSK 0-4 (0-1)

PVSK: Fabi (Zunnert), Kerényi, Cseresnyés, Demeter, Keszthelyi, Pánovics (Strecker), Lovász (Duraku E.), Duraku Z., Csőkör (Szendelbacher), Farkas (Fülöp), Budavári (Ivánovics).

Gólszerzők: Csőkör, Farkas, Szendelbacher, Keszthelyi.

Schneider Gábor: - A mai mérkőzésről egy magyar közmondás jutott eszembe, miszerint három a magyar igazság, plusz egy a ráadás.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.

Regionális Bajnokság Dél-Nyugati csoport U19 10. forduló

Szentlőrinc SE – PVSK 2-2 (1-1)

PVSK: Kürti, Stefánovics (Dalipi), Blész, Tornyos, Pál, Szabó, Székelyhidi (Kalmár), Draskóczi (Kabashi), Nagy R. (Laki), Nagy J., Mácsodi.

Gólszerzők: Szabó, Nagy R.

Majoros Iván: - Küzdelmes, jó iramú mérkőzést játszottunk. Sajnos egy buta szabálytalanság miatt emberhátrányba kerültünk a második félidő elején, így már nem tudtuk megtartani az előnyünket, de az egy pontot mindenképp megérdemelte a csapat.

A mérkőzés jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető.