Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A Budapest Bajnokságon brillíroztak sportlövőink

Tizenhárom versenyzővel képviseltették magukat sportlövőink a hétvégi Légfegyveres Budapest Bajnokságon, ahol nagyszerűen szerepeltek, több egyéni csúcs is megdőlt.

A versenyt nagyon szigorú előírások mellett rendezték meg, a sorozatok közötti átállásra a szervezők több mint fél órát hagytak, amíg az egyik sorozatban lövők nem hagyták el a lőteret, addig a következőre érkezők nem mehettek be a létesítménybe.

Sportlövőinkre igazán büszkék lehetünk, hiszen nagyon jól szerepeltek.

- Ismét elmondhatjuk, hogy a serdülőknél és az ifiknél is több egyéni csúcs is született, ami nagyon jó hír számunkra a serdülő OB előtt, nagyon elégedett voltam a hétvégi teljesíményükkel – értékelt Ablonczy Orsolya, szakosztályvezető. - Most az év vége nagyon sűrű lesz, rengeteg verseny van még hátra, és ha eddig nem is volt nagyon lehetőségük a gyerekeknek versenyezni, a magabiztosságot és a versenyrutint most van esélyük megszerezni – fűzte hozzá.

Az ifjúsági korosztályban Gebhardt Ákos, a serdülő fiúknál Bertalan Zolta Beke és Steigervald Ádám döntött egyéni csúcsot, a serdülő lányoknál pedig Molnár Luca, Hegedűs Abigél és Stier Eszter állította be új egyéni rekordját.

Képünkön Sallai Zsombor a dobogó harmadik fokán.