Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Őszi szünet? Ugyan!

Nincs megállás kosárlabda akadémiánkon az iskolai őszi szünet alatt sem: korosztályos csapataink minden lehetőséget megragadnak a gyakorlásra.

Tizenkét órán át pattog a labda a PVSK Verseny utcai sportcsarnokában – hiába az iskolai őszi szünet, az egyesületnél nem áll meg az élet: kosárlabda akadémiánk korosztályos csapatai reggel 8 és este 8 között folyamatosan egymást váltják a parketten.  

- Nem volt egyszerű összehangolni a csapatok igényeit, de azzal, hogy teljes mértékben kihasználjuk csarnokunk kapacitásait, naponta nyolc darab másfél órás edzéslehetőséget tudunk biztosítani, amit igyekeztünk  a lányok és a fiúk között ugyanúgy egyenlően elosztani, mint a kisebbek és az akadémiai korosztályok között. Sőt, szerdán még egy edzőmeccs is belefért a programba, amit a hétvégén összesen három hazai bajnoki találkozó tesz teljessé. A csarnok csúcsra járatásával tehát minden csapatunk számára adott a lehetőség, hogy az őszi szünetben is folyamatos maradhasson a szakmai munka – foglalta össze Tiszay László, a PVSK Kosárlabda Akadémia technikai vezetője.