Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

A gólvonalon táncoló labda esete

Az elmúlt heti helyi rangadó után, most hazai pályán játszottak fiaink, és sajnos, a Bogád ellen nem sikerült érvényesíteni a papírformát. VIDEÓ - Frissítve az egyenlítő góllal.

Labdarúgó mérkőzés: PVSK - Bogád SE 1-1 (0-0)
Férfi Labdarúgás Megye I. bajnokság, 22. forduló. Pécs, PVSK Sporttelep 150 néző
Vezette: Horváth (Molnár, Güldner)

PVSK: Máthé - Laki, Cvenits, Koronics, Mufics – Lutz, Majoros, (Tóth a 66. percben) Szabó, Erdős - Kása, (Somogyi a 74. percben)  Rigó (Antalovics az 57. percben). Vezetőedző: Túri Zsolt

Pécsi góllövő: Laki

Az első félidőről talán azt is mondhatjuk, hogy a Vasutasok többet birtokolták a labdát, és a hazaiaknak volt több gólhelyzete, de egy kapu előtti kavarodás után, még a bogádi gólvonalon táncoló labda is kifelé perdült. Mivel 45 perc alatt nem esett gól, 0-0 volt a félidő eredménye.

A második félidő 69. percében váratlanul a Bogád szerzett vezetést, amelyet néhány percen belül Laki kiegyenlített. Még pár helyzet volt ugyan, de gól nem született a hátralévő időben így némi csalódás a tabella 14. helyezett elleni döntetlen.

Túri Zsolt vezetőedző, PVSK:.”Megint értékes pontokat hullajtottunk el, mert hiába játszunk jól, és látványosan rengeteg gólhelyzetet kidolgozva, ha nem rúgjuk be azokat. Addig, amíg rendre elhibázzuk lehetőségeinket, nem tudunk egyről a kettőre lépni."

A tudósítást Leikauf Tibor segítségével készítettem: Nyilas László