Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Bemutatónapot tartunk: a középpontban Ovisport Programunk

Ahogyan már korábban írtunk róla, egyesületünk elindította a PVSK Ovisport Programot, melynek célja, hogy az óvodáskorú gyermekek egyszerre három sportággal megismerkedve választhassák ki, számukra melyik a legmegfelelőbb, hogy később azt a Pécsi Vasutas Sportkör kötelékében űzhessék. Ennek műküdését most élesben, egy bemutatónap keretein belül is megtekinthetik az érdeklődők.

Szeretnénk, hogy a gyerekek már egész fiatalon megszeressék az aktív sportot, megismerhessenek különböző labdajátékokat és küzdősportot is, ezért három sportágat vontunk össze, a labdarúgást, a kosárlabdát és a judot, s ezeket egy időben, egy helyen próbálhatják ki az óvodások.

„Ami jó hír, hogy már négyből három óvoda visszajelzett, hogy számítanak ránk és mehetünk edzéseket tartani, de ez csak sajnos később valósulhat meg a kormányrendelet miatt. Ami külön örömteli, hogy eddig 31 gyermeket regisztráltunk a programba, s ha majd már az óvodákba is beengednek, és nem lankad a gyermekek lelkesedése, akkor közel 40-50 főre számíthatunk legalább, akik megtöltik gyermekhanggal a verseny utcai sporttelepet” – árulta el Juhász Viktor, a program szekcióvezetője.

A programon dolgozó edzőink bemutatónapot szerveznek, melyen az érdeklődő szülők megtekinthetik a létesítményt, megismerkedhetnek a programot vezető edzőkkel, s akár edzésekbe is betekintést nyerhetnek, a gyermekek pedig részt vehetnek egy foglalkozáson is. A bemutató nap 2020. szeptember 23-án, 16:15-kor lesz a PVSK Sporttelepen (Pécs, Verseny utca 11.). Szabályzatunk szerint a gyerekekkel maximum két kísérő érkezhet maszkban, tartva a megfelelő távolságot egymástól, a bejáratnál mindenkinek át kell esnie egy testhőmérséklet-mérésen. Edzőink szeretettel várnak mindenkit!

Jelentkezni a juhasz.viktor@pvsk.hu e-mail címen lehet Juhász Viktornál, szeptember 22-én 21:00-ig.