Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Első hely a Szalacska Kupa ökölvívó tornán

Az immáron 12. alkalommal megrendezett ökölvívó eseménynek ismét Nagyberki adott otthont. A tornán 22 egyesület, 80 ökölvívója, köztük hárman a PVSK-ból képviseltette magát a serdülőkortól a felnőtt korosztályig.

A mi ökölvívóink közül Horváth Gábornak nem volt ellenfele. Kovács József bemutató mérkőzést játszott. Borovics Balázs serdülő 57 kg-ban, a döntőben köszegi ellenfele, Újhelyi Barna ellen egyhangú pontozással nyert, így felálhatott a dobogó legfelső fokára. Borovics Zoltán edző szerint Balázs taktikusan és látványosan bokszolt, és vita sem volt a győzelmét illetően.

A bizonytalan helyzet ellenére ökölvívóink gőzerővel készülnek a minden korosztályban megrendezendő magyar bajnokságokra,  hogy ezeket mikor és hol tartják, és egyáltalán sorra kerülnek-e, azt ma még senki sem tudja megmondani. A torna legjobb versenyzőnek Bundovics István (BHS) bizonyult, míg junior férfi 54 kg-os kategóriában a legjobb mérkőzést Koloszár Valentintől (RSK), és Nagy Lászlótól (HFC) láthattuk. Nagyberki Önkormányzata és a Szász Endre Általános és Művészeti Iskola munkájának köszönhetően sikeres volt a szabadtéri rendezvény.

Nyilas László