Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Így szerepeltek a hétvégén labdarúgó-utánpótláscsapataink - Frissítve

A hétvégén folytatódtak utánpótlás focistáink bajnoki fordulói, U15-ös és U14-es csapatunk Dunaújvárosban, U12-es, U13-as és U17-es csapatunk hazai pályán, az U16-os lányok pedig Veszprémben léptek pályára.

Regionális bajnokság U15 Dél-Nyugati csoport 3. forduló

Dunaújváros PASE – PVSK 1-1 (1-1)

PVSK: Körösztös, Mayer, Kárpáti, Leksz, Pere 1, Pánovics, Zsidai, Pápai, Almási, Turi, Bencze.

Csere: Koronics, Sátori, Bedő, Vincze, Pesti, Kovácsevics.

Kósa Sándor: „Egy nagyon küzdelmes, harcos mérkőzésen vagyunk túl. Rengeteg hibával, kapkodva játszottunk. A kapott gólunkat is egy komoly hiba előzte meg, amit végül sikerült kiegyenlíteni, s a találkozó végén meg is voltak a lehetőségek a győztes találat megszerzésére, azonban ez most nem sikerült.”

MLSZ Kiemelt U13 Dél-Nyugat 2. forduló

PVSK – Puskás Akadémia FC 0-5 (0-2)

PVSK: Szemán, Gáspár, Csóka, Villányi, Gulyás, Károlyi, Handler, Stefán, Répásy, Magusics, Andocsi.

Csere: Klock, Vígh, Katona, Vastagh.

Bánhegyi Zsolt: „Sajnos az első negyedórában nagyon félve, bátortalanul és visszafogottan játszottunk, amit az ellenfelünk ki is használt, s nagy nyomás alá helyezett minket. Az elején bekapott gól még tompábbá tette a csapatunkat, majd jött egy szerkezeti váltás, ami meghozta a változást a játékunkban. Sajnos ez eredményben nem annyira látszott, de a szélsőket jobban kihasználtuk, és lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de elhibáztuk a helyzeteket. A második félidőben egy agresszív, jobb felfogásban lévő csapatot láttam a pályán, ami játékban teljesen egyenrangúvá tett minket az ellenféllel, de gólt szerezni akkor sem sikerült.”

MLSZ Kiemelt U12 Dél-Nyugat 2. forduló

PVSK – Puskás Akadémia FC 6-0 (0-0)

PVSK: Rittinger, Kiss, Nagy, Fazekas, Szinger 2, Andrási, Novák 1, Mecseki 1, Keresztes 2.

Csere: Pintér, Ajtay, Harcos, Csiszár, Horváth.

Rónai István: „Az első félidőben kialakítottunk sok helyzetet, melyeket nem sikerült értékesíteni, azonban a második játékrészben ahogy megszereztük az első gólunkat, megnőtt a gyerekek önbizalma. Lényegében nagy kondicionális fölényben voltunk ellenfelünkkel szemben, s számomra meglepően szép eredmény született, ami örömteljes.”

Regionális bajnokság U14 Dél-Nyugati csoport 3. forduló

Dunaújváros PASE – PVSK 1-12 (1-7)

PVSK: Bökönyi, Sirok, Pintér, Francizi 1, Reményi, Farkas 1, Tóth 3, Fodor, Krausz, Husznai 2, Rószavölgyi.

Csere: Nagy, Horváth, Kolesznyikó 3, Sándor 1, Foór, Bozó 1.

Pintér Tibor: „A múlt heti meccsből kiindulva, amin mindent kihagytunk, ezen a meccs jobban koncentráltunk, szépen bedaráltuk az ellenfelünket és fölényes győzelmet arattunk idegenben.

Leány U16 NP Nyugati csoport 4. forduló

VFC USE – PVSK 16-1 (10-1)

PVSK: Szabó, Gazdag, Ruppert, Arató, Bódis 1, Fekete, Ludvig, Horváth, Hock, Rostás, Hosszú L.

Csere: Hosszú V., Kis, Pataki.

Vér Margit: „Sajnos kevesen tudtunk elutazni a bajnokesélyes otthonába, hiszen betegség, sérülés és családi okok miatt volt, aki nem tudott eljönni, azonban véletlenül sem szeretnék ezzel mentegetőzni. Pozitívum, hogy két körülbelül hasonló félidőt tudtunk lehozni a találkozón, a lányok jól osztották be az erejüket, a védelem jól zárt, de ennek következtében kevesebb gólhelyzetet tudtunk kidolgozni.”

Regionális Bajnokság Dél-Nyugati csoport U17 3. forduló

PVSK – Bonyhád VLC 14-0 (7-0)

PVSK: Nagy-Rédei, Kerényi, Cseresnyés 2, Strecker, Kutas 2, Pánovics 3, Lovász, Duraku 1, Keszthelyi, Farkas, Budavári 2.

Csere: Zunnert 1, Demeter, Fülöp, Ivánovics 2, Szendelbacher 1, Berze.

Schneider Gábor: „A mai napon csatlakoztunk a borvidékek hagyományaihoz, igaz, hogy a szőlőszüret helyett gólszüretet tartottunk. Kutas Botond gólját a Eurosporton lehet megtekinteni