Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Az összesítésben harmadik lett a PVSK Öregfiúk labdarúgó csapata

A Dél-dunántúli Régió 58 év feletti Kispályás labdarúgó Ob ez évi utolsó fordulóját Szederkényben rendezték, ahol a PVSK egy győzelemmel, kettő döntetlennel, és egy vereséggel zárta a játéknapot.

Az eseménnyel, és a további folytatással kapcsolatban a PVSK csapatvezetőjét, Szárazi Kázmért hívtam fel telefonon. - A tornát ezúttal Szederkény remek körülményeket teremtve rendezte meg, jól előkészített pályákon, kitűnő időben játszhattak a csapatok. Az országos összesítésben a PMSC lett az első, a PVSK a harmadik helyen végzett. Úgy gondolom, ez nagyon jó eredmény.  A gólkirály Dr. Papp Zsolt (PMSC), a legjobb mezőnyjátékos Morvai Tamás (PMSC), a legjobb kapus Bodovics László (PVSK) lett. Lászlónak külön gratulálok a kitűnő teljesítményhez.

Sajnos, más területekhez hasonlóan, a folytatást illetően nagy a bizonytalanság, nem tudjuk mi lesz a sorsa a tornánknak, hiszen a biztonsági rendelkezések meghatározzák a jövőt. Ennek a korosztálynak is rendkívül fontos a mozgás, de hangsúlyozom a biztonság a legfontosabb.

Köszönjük a PVSK-nak, elsősorban Czerpán István elnök úrnak az egész évi támogatást, hiszen e nélkül nem tudtunk volna részt venni az eseményeken, és nem lehetett volna megrendezni a hazai tornánkat. - fejezte be beszámolóját Szárazi Kázmér.