Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Túl a tizedik fordulón a veteránok

A fiatalabbaknál eldőlni látszik a bajnokság, az idősebbeknél viszont élesedik a helyzet – újabb fordulót rendeztek a PVSK Veterán Kispályás Bajnokságában.

Csúcsrangadót rendeztek a 40 év felettiek csoportjában, hiszen a listavezető Capri Cukrászda az üldöző Varga FC-vel csapott össze, és meglepően nagy különbséggel győzött is, így továbbra is pontveszteség nélkül áll az élen – kisebb csoda kellene, hogy innen elveszítsék az aranyérmet. Annál is inkább, mert a másik potenciális versenytárs, a Tomor Autó Bt. egy váratlan, Hámori VSK elleni vereséggel végleg kiírta magát az első helyért folytatott küzdelemből. Az alsóházban már nem születtek meglepetések: a Karma Pécsi Kesztyű kikapott az A. Beavertől, a Varga FC 50 pedig nyert a továbbra is pontnélküli Városi Fapados ellen.

Élesedik viszont a verseny az 50 év felettiek mezőnyében, ahol a Tomor Autó Bt. magabiztosan győzte le a sereghajtó Biosoftot, így őrzi vezető helyét a tabellán. A Sötét Lovak váratlanul csak döntetlenre végeztek a Gyarmati FC ellen, ezzel a most a szabadnapos Varga FC került előnybe, hiszen a vesztett pontok tekintetében ők állnak jobban a dobogóért folytatott csatában. Amibe egy jó hajrával még a Center Autósiskola is beleszólhat, miután a tizedik játéknapon magabiztos győzelmet aratott a Kökény FC ellen.

Eredmények, tabella >>>