Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a mai mérleg

Megkezdődött a pontvadászat U12-es, U14-es és U15-ös fiú labdarúgócsapatunk, illetve U16-os lánycsapatunk számára is. Míg Tóth János fiai döntetlent játszottak idegenben a szekszárdi fiatalokkal, addig Pintér Tibor és Kósa Sándor tanítványai győzelemmel tértek haza Nagykanizsáról, Vér Margit csapatának viszont nem sikerült itthon tartani az első bajnoki pontokat.

MLSZ Kiemelt U-12 Dél-Nyugat 1. forduló

Szekszárdi UFC – PVSK 3-3 (2-2)

Gólszerzők: Szinger, Andrási, Ajtay.

Tóth János: Az első nyújtottpályás mérkőzésünkön támadófocit játszottunk, s négy-öt kimaradt helyzettel, kétszeri vezetés után sem tudtuk bebiztosítani a győzelmet. A második félidőben egy középen eladott labdából a hazaiak vezetést szereztek, amit a meccs végére csak döntetlenre tudtunk hozni, így egy pontot sikerült menteni a találkozón.

Regionális bajnokság U-14 Dél-Nyugati csoport 2. forduló

FC Nagykanizsa – PVSK 3-5 (2-1)

Gólszerzők: Husznai 3, Krausz, Farkas.

Pintér Tibor: Egy könnyűnek ígérkező meccsből csináltunk magunknak egy nagyon nehéz mérkőzést. Az első félidőben rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de sok hibával játszottunk, így megnehezítettük a saját dolgunkat. A második félidőben vert helyzetből feljöttünk, s bár a végén kaptunk még egy gólt, a három pontot nekünk sikerült megszerezni.

Regionális bajnokság U-15 Dél-Nyugati csoport 2. forduló

FC Nagykanizsa – PVSK 1-6 (0-4)

Gólszerzők: Bencze, Turi 2, Pánovics 2, Pere.

Kósa Sándor: Magabiztos győzelmet arattunk idegenben az első mérkőzésen, ami nagyon fontos. Voltak hiányosságok a játékunkban, amit még ki kell javítani, de összességében elértük a célunkat. Gratulálok a fiúknak.

Leány U-16 NP Nyugati csoport 3. forduló

PVSK – Gyirmót SE 8-12 (4-4)

Gólszerzők: Bódis 6, Ludvig, Fekete.

Vér Margit: A csapatok kapkodó játékának következtében vízilabdaeredmény született a mai találkozón. Nem annyira a csapatjáték, mint az egyéni teljesítmények domináltak mind a góllövésben, mind a kapott gólokban. Az viszont reménykeltő, hogy míg a kapott találatok egyéni teljesítményekből születtek, addig a lőtt gólok fele Bódis Lili egyéni teljesítményének, másik fele a kidolgozott helyzeteknek köszönhető. Sajnos az erőnlétünk még nem megfelelő ahhoz, hogy végig tudjunk játszani egy mérkőzést.