Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Budapestre utaznak a sportlövők

Kilenc versenyzővel képviselteti magát a PVSK sportlövő szakosztálya a hétvégi, budapesti rendezésű MSSZ Junior Országos Bajnokságon.

„Nem lesz könnyű dolga versenyzőinknek, hiszen közülük sokan még ifjúsági korcsoportúak, ezért egy kategóriával feljebb indulnak, mint korosztályuk” - árulta el Ablonczy Orsolya, a sportlövő szakosztály vezetője, aki mindezek ellenére bízik a fiatalokban, és úgy gondolja, egy-két dobogós helyezést elérhetnek a megmérettetésen.

Storcz Júlia, a szakosztály egyik kiemelkedő tehetsége örül, hogy végre versenyezhetnek, hiszen idén erre nem sok lehetőségük volt.

„Nagyon izgatott vagyok a hétvége miatt, mert ez lesz a második megmérettetés az évben, ugyanis a koronavírus miatt több megrendezésére nem adódott lehetőség. Várom, hogy találkozhassak a többiekkel is, illetve végre versenyhelyzetbe kerülhetünk. Nehéz megítélni, hogy milyen eredményt érek majd el, hiszen azon az egy idei versenyen sem volt ott mindenki, de mindenképpen megpróbálom kihozni magamból a maximumot” - fogalmazott a PVSK sportlövője.

Indulóink: Seres Gréta, Somogyvári Flóra, Storcz Júlia Ágnes, Csizmadia Balázs, Gebhardt Ákos, Illés Dénes, Juronics Máté Tamás, Periskics Márton, Sallai Zsombor.