Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Négy meccsen 41 gól

Rangadókkal és gólgazdag mérkőzésekkel folytatódott a PVSK Veterán Kispályás Labdarúgó Bajnoksága. A csapatok a kilencedik játéknap mérkőzésein vannak túl.

Egyszerű a képlet a 40 év felettiek bajnokságában: a tabella első négy helyezett csapata győzött a második kvartett ellen, ezzel növelték előnyüket – gyakorlatilag kettészakadt a mezőny. A Capri Cukrászda továbbra sem tud hibázni, ezúttal a Varga FC idősebbekből álló alakulatát lépték le. A Hámori VSK még náluk is nagyobb különbséggel verte a Karma Pécsi Kesztyű csapatát. A Varga FC tisztes távolból üldözi a listavezetőt, ezúttal az A. Beaver együttesét múlták felül. A Tomor Autó Bt. sem hibázott, és magabiztos fölénnyel verte a továbbra is pont nélküli Városi Fapados gárdáját. Érdekesség, hogy négy találkozón összesen 41 találatot jegyeztek a csapatok – valóban közönségszórakoztató fordulón vagyunk tehát túl, kár, hogy a közönség mindezt nem láthatta, tekintettel a járványügyi válsághelyzet okán bevezetett szigorú intézkedésekre, melyek alapján családtagok és kísérők továbbra sem látogathatják a PVSK Sporttelepét.

Az idősebbek között csúcsrangadót rendeztek: itt a Tomor Autó Bt. nyert a Varga Fc ellen, így átvette a vezető helyet a tabellán, utóbbi viszont két fokkal lejjebb, a dobogó harmadik helyére csúszott vissza. Ehhez, persze, az is kellett, hogy a Sötét lovak gólgazdag meccsen nyerjenek a Center Autósiskola ellen. A játéknap harmadik mérkőzésén a Gyarmati FC nyert a Kökény FC ellen.