Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Fokozott óvatosságot kérünk!

A COVID-19 vírus terjedése miatt a PVSK vezetősége fokozott elővigyázatosságot kér sportolóitól, munkatársaitól, a szurkolóktól.

Egyesületünk a járvány kezdete óta elsődleges fontosságúnak tartja az egészség védelmét, és minden tevékenységét ennek rendeli alá. A járványügyi veszélyhelyzetet követő egészségügyi készültség alatt is mindent megtettünk a kockázatok enyhítése érdekében, és most a vírus terjedésének erősödésével egyesületünk vezetése megerősíti, és kiegészíti eddigi rendelkezéseit, amelyek azonnal hatályba lépnek.

Az edzéseken csak egészséges, tünetmentes sportoló és edző vehet részt. Az edző köteles edzés előtt a sportolókat kikérdezni állapotukról (láz, rosszullét, otthoni beteg van-e stb.) Bármilyen egészségügyi probléma esetén, vagy ha a sportolóval egy háztartásban élő személy 2 héten belül külföldön tartózkodott, az edzés látogatása tilos!

Beléptetés: a bejáratnál ellenőrzés, csak az edzések résztvevői léphetnek a létesítmény területére, szülők, kísérők nem. Irodaépületeinkbe csak előzetes időpontegyeztetés után lehet belépni. 

A PVSK létesítményeinek zárt tereiben maszk használata kötelező!

Öltözési, zuhanyzási lehetőség nincs, WC használata biztosított. Továbbá lehetőség van cipőcserére és kézfertőtlenítésre, utóbbi használatát fokozottan ellenőrizzük!

Edzéseken a 1,5-2 méteres távolságtartásra törekedni kell! Az edzéseken a sportolók közötti fizikai kontaktusokat minimalizálni kell. Az edzők számára maszk használata kötelező! 

A létesítmény területén a különböző korosztályok közötti kapcsolat kerülendő, a sportoló csak a saját csapatával kerülhet kapcsolatba.

Az edzés végeztével a sportolóknak a létesítményt haladéktalanul el kell hagyniuk. Az edzésre és az edzésről haza vezető utat a lehető legrövidebb úton, más személyekkel a fizikai kapcsolatot kerülve, megfelelő távolságot tartva kell megtenni.

Az egyesület tulajdonában álló járműveket minden utazás után fertőtleníteni kell.

A sportolóknak és edzőknek felhívjuk a figyelmét a személyes felelősségre! A közösség tagjaként nem csak maguk, hanem társaik egészségéért is felelősek, magatartásukkal mindent meg kell tenniük azért, hogy mások egészségét is megvédjék, a védekezésben példát mutassanak.

Amennyiben egy edzéseket látogató sportoló, vagy az egyesület munkatársa környezetében megbetegedés történik, haladéktalanul értesítenie kell az egyesületet, és a továbbiakban a járványügyi protokolloknak megfelelő intézkedéseket kell végrehajtani, valamint a további döntésig önkéntes karanténba kell vonulni.

Hazai rendezésű utánpótlás kosárlabda és labdarúgó mérkőzésekre előre nem látható ideig zárt kapuk mögött kerül sor.

Kérjük szurkolóinkat, hogy nyitott kapus mérkőzéseinken a nézőtérre lépés előtt fertőtlenítsék kezüket, a belépést követően viseljenek maszkot, és a nézőtéren a lehető legnagyobb térközzel foglaljanak helyet.

Köszönjünk a megértést és a türelmet!