Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sikeres Öregfiú labdarúgó tornát rendeztünk

A Dél-dunántúli Régió 58 év feletti Kispályás labdarúgó Ob legutóbbi fordulóját, amely "Egy életen át kell játszani" néven fut, a PVSK rendezésében a Verseny utcában játszották, ahol csapatunk a második helyen zárta a játéknapot.

A legutóbbi ilyen jellegű rendezvény az elmúlt esztendőben volt, a PVSK Centenáriuma tiszteletére, és akkor még egyetlen örökifjú, a labdarúgást kizárólag kedvtelésből játszó résztvevő sem gondolta, hogy a nehéz helyzet után legközelebb csak ez év nyárán tudnak majd találkozni.

A PVSK rendezésében, hat csapat részvételével bonyolított eseménnyel, és a további feladatokkal kapcsolatban a PVSK csapatvezetőjét, Szárazi Kázmért hívtam fel telefonon:

A fordulónak ezúttal mi voltunk a házigazdája, köszönet érte a PVSK vezetésének, és Czerpán István elnök úrnak. Ez volt a hosszú pihenő után a második játéknap az utolsó előtti forduló a 2019/20-as bajnokságban.

A füves pályán zajlott eseményen az egyik hármas csoportot a PMSC, a Szekszárd a és a PEAC alkotta, a felsorolási sorrend egyben a végeredmény is, másikat a PVSK a Bóly  és a Komló csapatai alkották. A döntőt mi játszhattunk a másik csoport első helyezettjével, a PMSC-vel, és a rekkenő hőségben jól tartva magunkat, (sokáig 1-1 volt az eredmény) végül győzött a nagyobb rutin, 5-1-re nyert a PMSC. Az Országos ranglistán változatlanul a 3. helyen állunk. A mérkőzés utáni vendéglátás is első osztályú volt, köszönet érte. Szeptember 11-én, Szekszárdon lesz a szezonzáró forduló - fejezte be a beszámolót Szárazi Kázmér.

Nyilas László