Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Megkezdődött a veterán bajnokság őszi szezonja

Fergeteges gólzápor hűsítette a nyári kánikulát a Verseny utcában: a veterán kispályás bajnokság csapatai az őszi első fordulóban ott folytatták a gólgyártást, ahol a tavaszi szezon végén abbahagyták. A járványügyi válsághelyzet miatt családtagok és szurkolók továbbra sem léphetnek a sporttelep területére.

A fiatalabbak mezőnyében házi rangadóval indult az idény: a Varga FC csapata fölényesen nyert a Varga FC 50 ellen, így továbbra is üldözi a még mindig hibátlan Capri Cukrászdát, amely ezúttal a sereghajtó Városi Fapados ellen nyert könnyed játékkal magabiztosan. A Tomor Autó Bt. nagyot küzdve hátrányból fordított a Karma Pécsi Kesztyű ellen, míg a játéknap utolsó mérkőzésén hatalmas küzdelemben nyert a Hámori VSK az A. Beaver ellen.

Az idősebbeknél mindössze két összecsapást rendeztek, mivel a Varga FC 50 Kökény FC elleni mérkőzését elhalasztották. A Sötét lovak szoros meccsen nyertek a sereghajtó Biosoft ellen, ezzel maradtak az élbolyban, míg a tartalékosan felálló Tomor Autó Bt. fontos meccsen diadalmaskodott a Center Autósiskola ellen, így pontszámban beérte a listavezető Varga FC-t.

A szervezők ezúton hívják fel a csapatok figyelmét, hogy a változatlanul érvényben lévő járványügyi válsághelyzet miatt családtagok és ismerősök nem léphetnek a PVSK Sporttelep területére, kérjük, hogy a hozzátartozók a bejárat előtt várják meg a pályára lépő játékosokat.

Képeink a 40 év felettiek keddi játéknapján készültek.