Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Nagy feladatok előtt a PVSK Öregfiúk labdarúgócsapata

A Dél-Dunántúli Régió 58 év feletti Kispályás labdarúgó OB, a vírushelyzet miatt elmaradt legutóbbi fordulóját Komlón rendezték, ez még a 2019/20-as bajnoksághoz tartozó forduló pótlása volt.

Itt a PVSK egy győzelemmel, egy döntetlennel, és egy vereséggel zárta a játéknapot, és jelenleg csapatunk harmadik helyen áll az országos listán.  Az eseménnyel, és a további feladatokkal kapcsolatban a PVSK csapatvezetőjét, Szárazi Kázmért hívtam fel telefonon. - A hatcsapatos tornának ezúttal Komló volt a házigazdája, ez volt a hosszú pihenő után az első játéknap. Ami nagyon fontos, hogy a biztonsági intézkedéseket maximálisan betartották a rendezők, a csapatok és a játékosok is.

Ezen a héten pénteken mi adunk otthont a focitorna következő fordulójának, délután 15:00 órakor kezdődnek a meccsek a PVSK Verseny utcai sporttelepén. A résztvevő csapatok a házigazdán kívül a Szekszárd, a PMSC, a Bóly, a Komló és a PEAC senior labdarúgói. Itt is első a biztonság!

Nagy tervünk, hogy szeptember 18-án, ha a körülmények is engedik, egy nemzetközi tornára Dunaszerdahelyre látogatunk. Ezt már egyeztettük Czerpán István elnök úrral, most már csak a vírushelyzet alakulásától függ, hogy részt tudunk-e venni az eseményen. Az országos bajnokság utolsó idei fordulója előtte, szeptember 11-én lesz Szekszárdon fejezte be Szárazi Kázmér.

Nyilas László