Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Sikeres hetet zárt labdarúgó-utánpótlásunk

Sűrű hete volt utánpótlás labdarúgócsapatainknak, hiszen az U13-as, U14-es és U17-es együttes is edzőmeccset játszott.

Kedden U14-es fiúcsapatunk látta vendégül a Kozármisleny gárdáját, ahol az első félidőben még döntetlent mutatott az eredményjelző, a találkozót végül magabiztosan, Pintér Tibor tanítványai nyerték.

„Nagyon szervezetten védekezett csapatunk, nem is tudott mit kezdeni velünk a szomszédos gárda. Sikerült az első negyedórában vezetést szereznünk, de a félidő előtt egyenlíteni tudtak a vendégek. A második játékrészben már sokkal többet birtokoltuk a labdát, de sajnos egy távoli lövésből átvette a vezetést a mislenyi együttes. Erőnlétünknek és játéktudásunknak köszönhetően sikerült egyenlítenünk, majd a végére még két góllal növelni tudtuk előnyünket” – értékelte a találkozót Pintér Tibor.

PVSK U14 – Kozármisleny FC U14/U15 4-2 (1-1)

A PVSK gólszerzői: Kolesznyikó Á., Francizi B., Farkas M. 2.

Szerda reggel U17-es csapatunk lépett pályára a PEAC utánpótláscsapata ellen, ahol nagyarányú, 11-1-es PVSK győzelem született.

„Fizikálisan és mentálisan felkészültek a fiúk, kisebb pontosítást kell még a taktikai elemekbe fektetni, de azt gondoljuk, összességében remekül elértük az idáig kitűzött céljainkat a felkészülés ezen szakaszában. Egy hét áll még előttünk a bajnokságig, addigra minden elem precízen fog működni a csapat gépezetében” – vélekedett a meccset követően a csapatot irányító páros, Schneider Gábor és Juhász Viktor.

PVSK U17 – PEAC U17 11-1 (6-1)

A PVSK gólszerzői: Horváth K. 4, Cseresnyés F. 4, Duraku Z. 1, Pánovics D. 1, Csőkör D. 1.

Szerda délután Bánhegyi Zsolt U13-as csapata Kozármislenybe látogatott, ahol bár az első félidőben nem úgy ment a játék a PVSK fiataljainak, ahogyan elképzelték, a második játékrészre kijavították a hibákat, így győzelemmel térhettek haza.

„Az első félidőben rossz felfogásban játszottunk, belementünk az ellenfél agresszív játékába. A második játékrészre rendeztük a fejeket, elkezdtünk futballozni, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis a szélsőink megjátszásával rengeteg helyzetünk adódott. Az ebben a játékrészben mutatott a csapat igazi arca” – nyilatkozott Bánhegyi Zsolt.

Kozármisleny FC – PVSK U13 3-4 (1-2)

A PVSK gólszerzői: Gáspár O., Kapusi G., Stefán H., Lamperth M.