Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Este nyolckor hárman nyolcszázon

Három tehetséges atlétánk, egyébként testvérek, a pandémia miatt is elmaradt verseny pótlása okán, kissé szokatlan esti időpontban, Veszprémben szerepelt az „Egyéni csúcsok versenyén”.

Népes mezőny gyűlt össze azon a versenyen, amelyet a Veszprém Megyei Atlétikai Szövetség rendezett azért, hogy lehetőséget biztosítson azoknak az atlétáknak, akik az utóbbi időben csak kevés megmérettetésen tudtak részt venni. Freier Balázs a PVSK Atlétika szakosztály  vezetője a következket mondta a versenyről, és atlétáink szerepléséről. - Minden számban sokan indultak, akik amellett, hogy a jó helyezésekért harcoltak, saját egyéni csúcsuk megjavításáért is küzdöttek. A PVSK-t Fritz Dóra (3:23), Fritz Bálint (2:19) és Fritz László (2:03,66) képviselte 800 méteren. A jó helyezésen kívül mindketten a saját egyéni csúcsukat szerették volna megdönteni, ez az utóbbinak sikerült is, és ezzel hatodik lett a felnőttek között, de a korosztályában a 2. helyen áll az országos ranglistán.
Ugyanezen a távon Fritz Dóra a 2012-es korosztály versenyén második lett.
Egyébként zajlanak az edzések a Verseny utcában, és remélem az őszi versenyekre is sor kerül - fejezte be Freier Balázs.

A beszámoló elkészítésében nagy segítséget nyújtott a gyerekek édesapja, Fritz Péter, köszönet érte.

Nyilas László