Pécsi Vasutas Sportkör | Alapítva 1919-ben
7622 Pécs, Verseny utca 11. | E-mail: iroda@pvsk.hu

Hírek

Újra Pécsen versenyeznek sportlövőink

Hosszú idő után ismét Pécsen ragadnak puskát a PVSK sportlövői, hiszen szombaton, a Pécsi Városi Lőtéren rendezi meg egyesületünk az idei Sebők Ferenc Emlékversenyt.

A kétnapos megmérettetésen rekordszámú, több mint kétszáz sportoló vesz részt, ebből huszonhárom versenyző a PVSK növendéke, akik az alábbi versenyszámokban lesznek érdekeltek:

10 m légpuska 40 lövés - serdülő leány, fiú

10 m légpuska 40 lövés (tizedelt) - ifjúsági leány, fiú

10 m légpuska 60 lövés (tizedelt) - junior leány, fiú

50 m puska fekvő (tizedelt) - ifjúsági leány, fiú

50 m puska fekvő (tizedelt) - junior leány, fiú

50 m puska 3x20 - ifjúsági leány, fiú

50m puska 3 testhelyzet - junior leány

A PVSK indulói közül több fiatalnak is jó esélye van szép eredményt elérni a versenyen, így érdemes lesz figyelni a serdülő korosztályban Molnár Kata és Baksics Dániel, az ifik között Somogyvári Flóra, Sallai Zsombor és Illés Dénes, illetve a junior korú Storcz Júlia Ágnes és Seres Gréta teljesítményére.

A verseny alatt a koronavírus-járvány miatti védekezésre különösen figyelni fognak a szervezők.

Mivel rengetegen neveztek a hétvégére, kiemelten figyelünk a gyerekek, edzőik és kísérőik egészségére. Igyekszünk arra törekedni, hogy minél kevesebbet legyenek zárt helyen, ezért rendeltünk pavilonsátrakat, ahol szellősebben tudnak várakozni a holtidőben, s emellett lesznek fertőtlenítőpontok is a helyszínen” – fűzte hozzá a sportlövő szakosztály vezetője, Ablonczy Orsolya.